Doğruyu söylemek gerekirse arkadaşlar bizim asıl fikrimiz buydu.Hatta tam anlamıyla anlatmam gerekirse;biraz uzun sürecek ama mod kardeşlerim kızmasın ::utangac: : viper_1 ile yaptığımız görüşmelerde;şunu konuştuk-tartıştık;(İmkansız olduğunu bilsek de bir fantazi) 1-}Her şehir de aynı gün aynı saatlerde motorcuların toplanması ve önceden karar verilmiş etkinlikleri düzenlenmesi için izin,yetki...vs lerin alınmış olmasından sonra etkinliklerin yapılması. 2-}Belirli merkezlerden yola çıkan motorize ekiplerin diğer şehirlere uğrayarak o şehirdeki motorize ekipleri de yanına alarak,o şehirde etkinliklerini yaptıktan sonra,bi başka şehre,orada da diğer motorcu kardeşlerimizin yanında eşlik ettikten sonra bi başka şehre derken (tabiki bir merkezden yola çıkan ekiplerin çok olması;o kadar az şehire uğranılması ve hem benzin sarfiyatı hem de yorulmamamız açısından önemli bir paya sahip.) en son büyük organizasyon yerinde bütün motorcuların toplanması. 3-}Biz bu organizasyon için Ankara'yı düşündük.Aynı sizin düşündüğünüz gibi kardeşlerim.Ama kimilerine saçma gelebilir hatta tepki alabiliriz diye söylemedik bir şey.Fakat işte şimdi söylüyorum.BÜYÜK ORGANİZASYON'un şunlardan oluşmasını diliyoruz:
1} Sonuna kadar
www.motosiklet.net 'in desteğini;
2} Bütün imkanları zorlamanızı-zorlamamızı;
3} Ne kadar çok katılımcı olursa o derece güzel olacağını;
4} Ankara'da YÜCE ATAMIZ'ı ziyaret ettikten sonra;kalımının az olması durumunda amatör grupların,katılımın çok olması durumunda ise profesyonel grup veya beğenilen sanatçılatın sahne alacağı bir konser(tanışma-kaynaşma partisi) vs.vs.
Ayrıca hala topicte katılımcıların çoğalmasını bekliyoruz.Çoğalması durumunda bir an önce harekete geçip,çalışmalarımıza başlayacağız.
Son bir noktaya daha değinmek istiyorum kardeşler;bu organizasyonun her sene düzenlenip (rock'n coke vs.gibi) gelenekselleşeceğini temenni ediyorum.
SAYGILARIMLA :rendeer: HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESTEKLERİ İÇİN.