MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...

Selamlar.
Arkadaşlar ; kafanıza takmayın. Ben olayın yasal yönünü çözdüm.
Altımızdaki biçerdöver veya uzay mekiği olsaydı , tabiki izin almamız gerekecekmiş. Ama motor olduğu zaman gayet normal karşılanıyormuş.
Vatandaşın güvenliğini tehlikeye sokmadıkça ve trafiğin akşını engellemedikçe bir zarar gemez bizden dedi , emniyetteki arkadaşlar.
Ama yinede trafik denetlemeye gidip detaylı bir bilgi almanız en iyisi olur.Diye not etti.

selma arkadaşlar bir süredir siteye giremiyorum motorumu satmıştım. yazın birtane daha almayı planlıyorum. harhangi bir yardımım olursa bende ve suna sadece araba altımda yanınızdayım. mesela arabaya pankart falanda asabilirim.

herkeze kazasız sürüşler.

Süper Moderatör (BBRR)
Motorla ilgili her türlü organizasyonu canı gönülden destekliyorum.....
Motor fiatlarının iyice düştüğü şu günlerde her gün aramıza yeni arkadaş katılmakta...Motora gönül veren insan sayısıda gün geçtikçe artmakta.....
yıllarca bu potansiyeli çok yakından görüp ülkemiz gibi şartları çok müsait olan bir ortamda motor ve motorcu sayısının artmaması beni çok üzmüştü
özellikle komşumuz yunanistan ve diğer bir akdeniz ülkesi olan italya bu konuda çok ama çok ileri durumdalar ama çin malları alınabilirlik kolaylığı getirdiğinden beri artan motorcu sayısı daha doğrusu bilinçli motorcu sayısı ilerisi için ümit oldu......
yapılacak her türlü organizasyon bizleri topluma daha iyi tanıtacak motor vemotorcu üzerine toplumda oluşan serseri imajını düzeltecektir...
Bu tip eylemlerde kaçınmamız gereken sesimizi duyuralım diye trafiği tıkamak yok kesmek gibi diğer sürücülerin haklarına tecavüz eden eylemler değil bu başlıkta olduğu gibi saygı sevgi çerçevesinde düzenlenecek toplantı gezi ve piknikler olmalıdır.....
İnsanlar motorcuları tanıdıkça daha önemlisi motor ruhunu anladıkça trafikte yaşadığımız sorunlarda ortadan kalkacaktır.....

Son düzenleme:
Fikir sonuç olarak istedigi ve arkadaşlarımızın düşlediği amaca varmış olursa çok güzel bir organizasyon olarak akıllarda kalabilir. Bunun için geniş bir yardım ve destek kitleside olması lazım... Umarım aranan butün herşey bulunur. Katılıcı olarak katılacagım Ankaradan sagılar..

inşallah o güne kadar ehliyetimi de almış olurum :).

walla forum da ilk aradığım konu buydu. adamlar forum kurmuş ama hiç toplanmazlar mı acaba? diye düşünüyodum.

efendi bi gezinti olacaksa ben koşa koşa gelirim, ama saçma sapan, insanların hayatlarını tehlikeye atacak bir gösteriye dönüşecekse, benim işim olmaz. kusura bakmayın. güzel güzel toplanalım, kimsenin canını sıkmadan, kimseden küfür yemeden, mesajımızı verelim ve dağılalım, derim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desteklerinizi bizden esirgemediğiniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar:rendeer:
sayın just_life;evet kardeşim umarım istediğimiz hedefe ve amaca ulaşır.ve beklediğimiz desteği buluruz umarım.
sayın nietzsche;unutmaman gereken birşeyi belirtmek isterim ki;www.motosiklet.net bir serseri topluluğu DEĞİLDİR.Bunun yanında sitemizdeki arkadaşların hepsi birbiriyle temas halinde olan,sık sık gezi,piknik,sürüş...vs.vs. yaparlar.Zamanla alışırsın.hele hele izmir yada istanbldaysan her hafta bir geziye katılabilirsin:):)Ve kimsenin canını sıkmayacağımıza,küfür yemeyeceğimize,mesajımızı verebileceğimize...canı gönülden inanıyorum.Çünkü biz motosiklet tutkunuyuz.Laf olsun diye binenlerden değil. sevgi ve saygıyla kalın:rendeer:

henüz acemiyim ama.. bahar aylarına kadar biraz daha kilometre ve tecrübe katarım .. aslında mod arkadaşlar bu topic i sabitleseler ve yapılacak olan işleri maddeler halinde ilk mesajda netleştirerek güncelleyebilirsek daha sağlıklı takip edilebilir sanırım..

viper_1' Alıntı:
Selam motor tutkunları ...

Bizler : crazy_devil ve viper_1 olarak , motorcuların
trafikteki diğer hareketliler tarafından farkedilmesi gerektiğini ve kendimizi
göstermenin , tek vücut olmanın , zamanı geldiğini hatta geçiyor olduğunu düşündük.

((Kim ne derse desin)) Kışın motor kullanan pek kişi olmadığı için - motorcuların ortaya
çıkmaya başladığı bahar ayını göz önüne alarak , bir faaliyet gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Bu konudaki çalışmalarımıza , şimdiden başlamanın faydası olacağını düşünüyoruz.

Yaptığımız ufak araştırma sonucunda , tüm illerde gerektiğinden fazla motorcu olduğunu ve
yine bu motorcuların kendi aralarında gruplaştığını gördük. Örn: ENDUROCULAR , HARLEYCİLER ...

-----> Ve aynı zamanda , bizleri görmeyen , farketmeyen , diğer vatandaşlara da kendimizi gösterme
çabasında olduğumuzu ve bu yolda ilerleyeceğimizi ispat etmek için ;
-----> Motorcuları grup , isim , lakap olarak değil , tek bir vücut olarak , göstermek için ;

...yapacağımız 2-3 aylık bir ön hazırlık sonucu bahar sezonunda
( MART - NİSAN - MAYIS ) büyük bir organizasyon yapmayı planlıyoruz.

Ama bu organizasyon , sadece ESKİŞEHİR , DENİZLİ veya ANKARA'da değil tüm TÜRKİYE'de olması için ,
internet sitelerinden destek almayı planladık.

Tabiki 2 - 3 kişiyle yapılamıyacak bir organizasyon olacağı için her ilden en az 1 temsilci ile
vereceğimiz e-mail adresinde görüşüp , konuyu tartışacaz.

Bunun için lütfen illerinde temsilci olacak veya diğer motorcularla bağlantı kurabilecek ekip
arkadaşlarının bu topic e nicklerini ve e-mail adreslerini yazmasını rica ediyoruz.

Ve alacağımız kararlar doğrultusunda , belirli bir tarihte , TÜRKİYE deki bütün motorcuları ,
kendi şehirlerinde MOTORCUYU FARKETME - DOSTLUK ve BARIŞ turuna davet edecez.

Tüm motorcular için büyük bir organizasyon olacak , eğer gerekli sayıya ulaşabilirsek.
Aklımızda TV ve Radyolara çıkmak da war. Ama zaman gösterecek....

Çalışmalar devam ediyor.!

+1 :cat: motorinn-İstanbul

Hadi arkadaşlar onaylarınızı ve katılımlarınızı bekliyoruz...

(viper dostum topiğe tek seçenekli bir anket koy ;tıklayalım ki katılımcıların listesi belirsin otomatik.Gelmeyen olursa hesap sorarız haaa:) )

arkadaşlar motosiklet tutkum sizin sayenizde gittikçe artıyor ve bundan çok memnunum. gerçektende laf olsun diye binmiyorum artık. sonsuz teşekkürler...

gööönülden destek veriyorum arkdaşlar bende motor yok ama crazy_devil kardeşimin arkasından yer ayırtmak isterim yada arayla ilgili bir ihtiyaç olursa her zaman hazırım:p

yasak şehir gaziantep e buyrun

arkadaşlar keşke yolunuz şehir merkezinin büyük çoğunluğunun yasak olduğu gaziantep tende geçse.:pr: :bounce: :pr: :bounce: bu dayanışmayıda bütün dünyaya gösterdek...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hatay-Antakya'dan Sıtkı GÜVEN.crazy_devil ve viper_1.Çok güzel bir düşünce.sonuna kadar varım. [email protected]:cat:

crazy_devil arkadaşımla bu konuyu biz konuştuk denizli tayfası şuan yaklaşık olarak 5 kişi şuan için ama denizli de tayfa sayısını artırmak için şuan ben bir site hazırlıyorum şuanki 5 kişi bu olaya okey dedi ben de sonuna kadar destekliyorum irtibat için [email protected] yada 0544 672 89 24 nolu telefondan ulaşabilirsiniz

bence süper bir fikir , herzaman desteklerim. Boyle organizasyonlar sık sık yapılmalı insanlar bu ülkede motorcularında oldugunu farketmeli ve ben böyle organizasyonların motorcu nüfusunda artmalara yardımcı olacağına inanıyorum.

Avrupada insanlar her zaman her konuda tek vücut oluyorlar ve protesto ediyorlar kendilerine yapılan haksızlıkları..Biz ise malesef herşeyi sineye çektiğimizden dolayı hep tepemize biniyorlar..Bu konudada öle..Mesela köprü ücretleri motorsikletlere 3 milyon..Koskoca yaz geçti protesto yapılmadı..Fenamı olurdu yüzlerce motor köprü ücretleri için protesto yapsa ve trafiği 5 dakika da olsa kapatsa..En azından sesimizi duyurmak için..

Umarım bu sezon bu amaca ulaşabiliriz ve bizim için iyi şeyler olur..

agonyozgur;kardeşim kesinlikle çevreye rahatsızlık verecek şekilde bir eylem planımız yok.Lütfen bu topicin konusu bu şekilde anlaşılmasın.Amacımız motosiklet kullanıcılarının sesini duyurmak,yani "Bakın motosiklet kullanıcılarına,efendi efendi yollarında gidiyorlar,trafikte 3-4 motosiklet yanyana gidebiliyor tek şeritte,trafikte kalabaşlık da yapmıyorlar,hemde adamlar birbirini tutuyor,yardımcı oluyorlar... "dedirtebilmek.Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Yeni kişiler eklendikçe bu topicin 2.sayfasındaki kişi listesini güncelliyorum.Eminim bahara kadar çok kalabalık olacağız,sayfalara sığmayacağız:cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar