MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...

Babam sabah gazetesinde marmara il sorumlusu elimden gelen desteği vermeye bende hazırım.

:queen: evet arkadaşlar mutlak toplanıp sesimizi duyurmamız gerekece...:cat:
yoksa çookk arkadaşımızın canı yanacak...:pr:
haydiiii.... türkiyeden motor sesi gelsin

Carcharoth' Alıntı:
Babam sabah gazetesinde marmara il sorumlusu elimden gelen desteği vermeye bende hazırım.

sesimizi duyurmak için medya desteği çok iyi olur gerçekten. volkan serdar nerelerdesiniz :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk (ve son olmasını dilediğim) kazamdan sonra;bu topicin GÜNCELlenmesi gerektiğini düşündüm.

arkadaşlarr sizin oo dedğinizz turr anca yurtt dışındaa olurr burdakii motocularda oo cesaret yokk .. herkezz kendii çöplüğünde ötsünn hatta herkezz kendii tarzında takılsınn

aslında bizde şöle bi mekan ayarlıyıp toplansak ne güzel olur gece daha da zevkli olur yollar boş nasıl olsa :)

ertuğrul' Alıntı:
arkadaşlarr sizin oo dedğinizz turr anca yurtt dışındaa olurr burdakii motocularda oo cesaret yokk .. herkezz kendii çöplüğünde ötsünn hatta herkezz kendii tarzında takılsınn

kim demiş cesaret yok diye. biz mopedcisinden cruisercısına kadar takılıyoruz.
tüm motorcular kardeştir.

ertuğrul' Alıntı:
iddaaya girelim mi? 19 mayısta anıtkabri gör...

ben istanbuldayım ve bence kararlaştırlıcak bir gün köprüden 1000 tane motorun geçtiğini hayal ediyorum ..

o zaman işte medyada ilgilenicek insanlarda...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ertuğrul' Alıntı:
Arkadaşım,zaten bu konuda tartışmak için açmadık bu topici.VARMISINIZ ? - YOKMUSUNUZ ? diye soruyoruz.Çoğunluk sağlanırsa,ne mutlu bize:rendeer:

Her Zaman

:cat: vallahi seve seve bende katılırım ama bir sürü motorcunun toplanıp trafikte seyir halinde gövde gösterisinde bulunmasının pek faydası olacağını sanmıyorum.Bence insanlara yazılı ve görsel olarak eğitim amaçlı bir şeyler sunmak gerekir ama her neşekilde olursa olsun ben varım.:cat:

haydi arkadaşlar.... yaz geldi kapıda... bir çok arkadaşımız motor alacak ve motor sayısı türkiyede bu yıl 2 katına çıkacak diye tahmin ediyorum...sesimizin mutlaka duyulması lazım ama vakit geçirmeden yaz geldi bitti derken birçok kaza ve hırsızlık olayları şimdiden başladı... bu toplanmayı acilen vakit geçirmeden başlatsak çook iyi olur...:cat:

bende bu kampanyada emeğim geçsin istiyorum planım en azından oturduğum bölgede kendim hazırlayı bastırdığım afişleri direklere asmak 1 aydır bunu düşünüyorum. ilanı hazırlayınca burada da yayınlayıp onayınızı alıcam

Edit: işte afiş taslağı üzerinde oynama yapıcam daha en azından kendi garaj kapıma asıcam o garanti çünkü sürekli park ediyolar şu an motorum faal diil ama yakında sancı yine başliicak

freexander' Alıntı:
bende bu kampanyada emeğim geçsin istiyorum planım en azından oturduğum bölgede kendim hazırlayı bastırdığım afişleri direklere asmak 1 aydır bunu düşünüyorum. ilanı hazırlayınca burada da yayınlayıp onayınızı alıcam

Edit: işte afiş taslağı üzerinde oynama yapıcam daha en azından kendi garaj kapıma asıcam o garanti çünkü sürekli park ediyolar şu an motorum faal diil ama yakında sancı yine başliicak

dostum böyle bir afiş bu konu için bence anlamsız.amacımız sesimizi duyurmanın yanısıra 19 mayıs da ATA mızın huzuruna motorcular olarak cıkmak.
duygularına katılıyorum keske herkez motorcuları farketse ama bu afişle olmaz

@2move ;
bu benim şahsi görüşüm ne kadar düşsek yollara herifler gözümüzün içine baka baka önümüze atlayacaklar ben bunu kendi yerimde asıcam gerçekten çok çekiyorum bu afiş bir ön taslak bana göre insanların kafasında birşeyler canlandırabilir. birçok insan bizi serseri gibi görüyor ve altımızdaki motorun onlara ne zarar vereceğini tahmin edemiyorlar. bu resmi bu amaçla koydum amacım kimseyi korkutmak değildir. çok güze ATA mızın huzuruna gideceksiniz ama benim durumum şu an buna müsait değil. bende bu harekete katılmak istiyorum aklıma ilk gelen de buydu. denemeden de bir sonuca varacağımızı sanmıyorum. eğer sorun olacaksa da sitenin lgosunu silerrim yine de asarım
Saygılar...

freexander
dostum bu afişle insanlar motordan korkabilir...
afiş için tasarımlarını yap oylamaya sun... bakalım...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar