hocam 2 gün önce 2 taksici tarafında sıkıştırılmış bir kişi olarak [email protected] ...
destekliyoruz tk vücut olalım
destekliyoruz tk vücut olalım
Carcharoth' Alıntı:Babam sabah gazetesinde marmara il sorumlusu elimden gelen desteği vermeye bende hazırım.
ertuğrul' Alıntı:arkadaşlarr sizin oo dedğinizz turr anca yurtt dışındaa olurr burdakii motocularda oo cesaret yokk .. herkezz kendii çöplüğünde ötsünn hatta herkezz kendii tarzında takılsınn
iddaaya girelim mi? 19 mayısta anıtkabri gör...ertuğrul' Alıntı:arkadaşlarr sizin oo dedğinizz turr anca yurtt dışındaa olurr burdakii motocularda oo cesaret yokk .. herkezz kendii çöplüğünde ötsünn hatta herkezz kendii tarzında takılsınn
Arkadaşım,zaten bu konuda tartışmak için açmadık bu topici.VARMISINIZ ? - YOKMUSUNUZ ? diye soruyoruz.Çoğunluk sağlanırsa,ne mutlu bize:rendeer:ertuğrul' Alıntı:arkadaşlarr sizin oo dedğinizz turr anca yurtt dışındaa olurr burdakii motocularda oo cesaret yokk .. herkezz kendii çöplüğünde ötsünn hatta herkezz kendii tarzında takılsınn

dostum böyle bir afiş bu konu için bence anlamsız.amacımız sesimizi duyurmanın yanısıra 19 mayıs da ATA mızın huzuruna motorcular olarak cıkmak.freexander' Alıntı:bende bu kampanyada emeğim geçsin istiyorum planım en azından oturduğum bölgede kendim hazırlayı bastırdığım afişleri direklere asmak 1 aydır bunu düşünüyorum. ilanı hazırlayınca burada da yayınlayıp onayınızı alıcam
Edit: işte afiş taslağı üzerinde oynama yapıcam daha en azından kendi garaj kapıma asıcam o garanti çünkü sürekli park ediyolar şu an motorum faal diil ama yakında sancı yine başliicak
![]()