MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...

SicK_BoY' Alıntı:
Sizi çok alakalı gördüm arkadaşlar teşekkürler...

Tamı tamına 3 gün oldu ama hiç bir kimseden ses çıkmıyor...

duyurular bölümüne başlık açmayı dene. genelde organizasyon ve toplantı duyuruları oradan yapılır.

SicK_BoY' Alıntı:

:cat: Toplanma fikri güzel de zaten beer de istanbul toplandı ve 80-90 kişiydik sen kaçırdın galiba duyurular bölümünde 2006 istanbul toplantısı sonrası başlığında resimlere bakabilirsin ve ayda bir kere geziler var ki büyük bir katılım olacak.
ayrıca duyurular bölümüne cırağan sarayı toplantısı diye bir topik açarsan daha iyi olur
yinede ilgine teşekürler rüzgar kardeşilği senin gibi duyarlı arkadaşlar sayesinde bir yerlere gelecek
Rüzgarın bol olsun:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SicK_BoY' Alıntı:

Sick Boy kusura bakma hocam.Sürekli yeni konular açıldığı için bu topic kayboluyor ve farkına bile varmıyoruz ki bende ara sıra listeyi güncelliyorum;NEDEN_?Katılım çok az olduğu için her gün ya da 2 güne bir güncellemek gibi bir şey yapamıyorum.Bu arada şunu da belirtmek isterim ki DOSTDARk nickli arkadaşımız da bu konuda ki duyarlılığını istaplayıp 80-90 kişilik bir ekibi istanbulda toplamış.Bende açıkcası şu an haberdar oldum bundan.Ne yazıkki şu an Denizli MT 4 kişi ama eminim çoğalıcaz.İlk buluşmamızı yaptık,ve skull hocamdan site stickerlerini istedim.Stickerleri de motora yapıştırdığımız zaman eminim ki denizliden ekibimize katılmak isteyen insanlar çoğalıcak.Bu arada dostdark hocam;ekiple bu konuyu konuştunuzmu_?Tepkiler nasıl_?

serdar bizim ekip şu anda 15 kişiye yakın. benim desteğim ve arkadaşlarımın desteği süper seviyede :)

Arkadaşlar tekrar merhabalar...

Elimden geldiği kadar bu konuyla ilgili ve alakalı olmaya çalışıyorum...

Ben sizlere bir kaç öneride bulundum ama ses soluk çıkmadı... Tamam daha organize olmak için erken diye düşünenler olabilir ama elimizden geldiği kadar hızlı haraket etmeliyiz ki birbirimize kenetlenmeliyiz inanın bana hâla bizi fark etmiyorlar yine az daha kaza yapacaktım... Sakın yanlış anlamayın burada kendimi düşünmüyorum bugün bana yarın sizlere ki elbette bu durumdan şikayetçi olan çok kişi vardır...

Lütfen arkadaşlar bir kez daha söylüyorum elimizden geldiği kadar bu konuyla yakından ilgilenelim...

Sitenin neredeyse toplantıyla alakalı her başlıgına yazdım ve buraya da yazacağım arkadaşlar...

Ufak bir toplantı düzenlemek... Avrupa yakasında oturan arkadaşlar için herkesi bu organizasyona davet ediyorum önerilerinizi bekliyorum...Bizim için en ideal gün bu FUAR günleri olabilir. Çünkü sitede tanıdığım çoğu kişi bu Fuarlardan birine elbette gitmek isteyecek ve gidecek de... Fuar öncesinde bir yerde buluşalım toplanalım ve beraber bir takım şeylere el atalım ne dersiniz???

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

MOTORSİKLET BİR ARAÇTIR... FARK EDİLMESİ KESİNDİR...

Heee mesela yılmazı yazmayı unutmuşum.Yılmaz da konya ekibi kurmak için iki kişiydiler.Ve şu an 15 kişiler.Gezi fotolarını falan görüyoruz.Ayrıca viper_1(volkan);tek başına koca bir eskişehir ekibini tek çatı altına toplamak için elinden geleni yaptı ve onlar da en az 20 kişiler.Onlar da gezi,tanışma...fotolarını siteye eklediler.Sağolsunlar.
Şu an en azından KONYA(15),ESKİŞEHİR(20),DENİZLİ(4),İSTANBUL(70) dan bu organizasyon için toplanan epey kişi olmaya başladık.Sadece bu kadar bile 100 küsur kişi yapıyoruz.Bu demek oluyor ki;destekler her geçen gün artacak ve biz bu organizasyondan alnımızın akıyla çıkacağız.(Umarım :p ).SAYGILAR:rendeer:

crazy_devil' Alıntı:
Sick Boy kusura bakma hocam.Sürekli yeni konular açıldığı için bu topic kayboluyor ve farkına bile varmıyoruz ki bende ara sıra listeyi güncelliyorum;NEDEN_?Katılım çok az olduğu için her gün ya da 2 güne bir güncellemek gibi bir şey yapamıyorum.Bu arada şunu da belirtmek isterim ki DOSTDARk nickli arkadaşımız da bu konuda ki duyarlılığını istaplayıp 80-90 kişilik bir ekibi istanbulda toplamış.Bende açıkcası şu an haberdar oldum bundan.Ne yazıkki şu an Denizli MT 4 kişi ama eminim çoğalıcaz.İlk buluşmamızı yaptık,ve skull hocamdan site stickerlerini istedim.Stickerleri de motora yapıştırdığımız zaman eminim ki denizliden ekibimize katılmak isteyen insanlar çoğalıcak.Bu arada dostdark hocam;ekiple bu konuyu konuştunuzmu_?Tepkiler nasıl_?
:silent: burda bir düzeltme yapmalıyım istanbul toplantısını ZÜHTÜ PAŞA üstat sağolsun organize etti
sadece anlatmak istediğim şey bu topik hızlı ilerliyor duyurular bölümünde istanbul çırağan toplantısı diye bir başlık açılırsa daha etkili olur

crazy_devil' Alıntı:
Şu an en azından KONYA(15),ESKİŞEHİR(20),DENİZLİ(4),İSTANBUL(70) dan bu organizasyon için toplanan epey kişi olmaya başladık.Sadece bu kadar bile 100 küsur kişi yapıyoruz.

Koskoca Antalya'dan kimse yok mu_??:silent:
İzmir,,Ankaraa :silent: :silent:

dishy' Alıntı:
Koskoca Antalya'dan kimse yok mu_??:silent:
İzmir,,Ankaraa :silent: :silent:

Antalya'dan eminim ki katılım olacaktır.İzmirden APV41 Cengiz abimizin organizasyona sıcak baktığını düşünüyorum.Ankara'yı hiç sorma bi tek prometheus hocamız var diye biliyorum.Onun da konu hakkındaki düşüncelerini açıkcası bilmiyorum.Ama pro sever beni.Dimi abi:cherry: :rendeer:

İstanbuldaki arkadaşlar bu akşam bostancı beer de toplanıyoruz
gelin tanışalım:queen:

Eeee hani güncellik :salut:

___GÜNCEL___

tamam ağlama kankacım. bizim ekip geziye gidecez az sonra. merak etme çalışıyoruz biz. el ele olduğu yok milletin. herkes kendi aleminde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar