Motorcular otomobili durdurdu ve sürücüsüne saldırdı (video)

Rusya'da gerçekleşen olayda bir grup motosikletli sebebsiz yere yolda giden otomobili durduruyor ve otomobil sürücüsüne saldırıyor. Otomobilde bulunan sürücünün kız arkadaşı olay karşısında şok yaşıyor ama asıl şoku bu olayı tezgahlayan otomobil sürüsünün kendisine evlenme teklif etmesi ile yaşıyor. Müstakbel damat adayımız motorcu arkadaşları ile ortaklaşa hazırladıkları bu evlenme teklifi senaryosu ile sevgilisine kimsenin aklına gelmeyecek değişik bir teklif yapmış oldu.

Ekli dosyalar

• motosiklet-ile-evlenme-teklifi.jpg
    motosiklet-ile-evlenme-teklifi.jpg
    64.9 KB · Görüntüleme: 34,214
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bumu ulen delikanlılık, bumu ulen gomünizm derken noluyoruz arkadas dedim :mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
kıza baksana arabadan inmemiş bile, eleman bi de evlenme teklifi yapmış garibim, hadi len :D

hayatımda bu kadar saçma bi evlenme teklifi görmedim :cherry:

çok gereksiz hareketler bunlar mayk... kadının ruh halini daha evlenmeden uçtan uca değiştir sonra evlen o kadının psikolojisinden verim bekle :p

Ben hiç beğenmedim ama oradaki kız halinden memnun gözüküyor. Belki de içinden diyordur " Evlenmeden önce böyle sürprizler, aksiyon filan evlendikten sonra neler yapar kim bilir?" Hahahha...Herkes, sevdiğini tanıyordur neyi sevip sevemeyeceğini bilerek hazırlamıştır herhalde adam da teklifi :)

Sevgilisinin olayı izlemekle yetineceğini veya hiç birşey olmamışcasına telefonla oynayabileceğini görmüş oldu sanırım.

Evlilik teklifini nasıl yaparız diye düşünürken 5,6 şişe votka içmiş belli :D

Hatun yerine ben şok geçirdim dedim kesin atraksiyon var meğersem her şey bir tezgahmış :cherry:

Motosikleti
Cbr 650F
şarkı rammstein galiba ama tam adını bilen var mı

Az biraz akıllı olsa teklif yapmazdı

Moderatör tarafında düzenlendi:
admin yazdığın yorumu iyiki okumadan izlemişim. Ben bile gerçek sandım sonrasında şok oldum. Keşke sende sürprizi bozmasaymışsın =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar