Motorcukız'dan selamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin safalar getirdin hanım kardeş...

hoşgeldiniz bağyan..

o değil de hiç bir selamlama topiği 2. sayfaya geçmedi diye hatırlıyorum..bu neden böyle oldu acaba?

bence bu fake hesap arkadaşlar delinin biri bizle kafa buluyor baksanıza yazmış kaçmış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bu fake hesap arkadaşlar delinin biri bizle kafa buluyor baksanıza yazmış kaçmış
Olabilitesi yüksek
Amma velakin biri neden fake hesap açıp 90 bin kişiyi keklemek istesinki...Ruh sağlığından şüphe ederim öyle biriyse.

hoş geldin trafikte bayan motorcu görmek istiyoruz malum araba sürmeyi beceremiyorlar

Kocaeli İl Temsilcisi
hoşgeldiniz bağyan..

o değil de hiç bir selamlama topiği 2. sayfaya geçmedi diye hatırlıyorum..bu neden böyle oldu acaba?

aslında topiğe yorumumu senin sorduğun sorunun cevabından ötürü yazmak istedim ama tanışma konusu olduğu için kısa tuttum :) öncelikle buna farkında olmadan zemin hazırladığın için sana teşekkür edip gıdışından öpüyorum :)

tanışma topiğinin 2 sayfadan fazla olmuş olmasının sebebi , bayan bir araç sürücüsü bir kazaya karıştığında ve bayanlara veryansın ettiğimizde onlardanda çoğunluk olarak , hooooppp arkadaşlar bir durun bakalım diyen olsaydıda , tartışma , paylaşım karşılıklı yapılsaydı kötü mü olurdu ? :)

gezi aktivitelerde , 50 motordan 25 i bayan olsaydı da hep beraber kardeş gibi hanımımızla eşimizle dostumuzla sürüşümüzü yapsaydık nasıl olurdu ?

100 bin motosiklet kullanıcısının 50 bini bayan olsaydı motosiklet kullanmaya karşı yada serseri gibi gören insanların düşünceleri sizce ne olurdu ?

buna onlarcasını ekleyebiliriz bunlar hakikaten güzel şeyler , o yüzden motosiklet.net buna layık insanları barındırmakta ve umarım artık bu tarz konuları daha çok kullanıcı üye olmuş bayan kardeşlerimizi ablalarımızı görürüz :)

aşkolsun arkadaşlar, niye fake olsun, valla burdayım, gerçeğim. :) hoşgeldin dilekleriniz için teşekkür ederim. ben de istiyorum gerçekten motosiklet kullanan kadınların artmasını, bütün arkadaşlarıma da öneriyorum.
Öğrenecek gerçekten çok şey var, o yüzden forumu takip ediyorum, herkese iyi forumlar olsun :)

aslında topiğe yorumumu senin sorduğun sorunun cevabından ötürü yazmak istedim ama tanışma konusu olduğu için kısa tuttum :) öncelikle buna farkında olmadan zemin hazırladığın için sana teşekkür edip gıdışından öpüyorum :)

tanışma topiğinin 2 sayfadan fazla olmuş olmasının sebebi , bayan bir araç sürücüsü bir kazaya karıştığında ve bayanlara veryansın ettiğimizde onlardanda çoğunluk olarak , hooooppp arkadaşlar bir durun bakalım diyen olsaydıda , tartışma , paylaşım karşılıklı yapılsaydı kötü mü olurdu ? :)

gezi aktivitelerde , 50 motordan 25 i bayan olsaydı da hep beraber kardeş gibi hanımımızla eşimizle dostumuzla sürüşümüzü yapsaydık nasıl olurdu ?

100 bin motosiklet kullanıcısının 50 bini bayan olsaydı motosiklet kullanmaya karşı yada serseri gibi gören insanların düşünceleri sizce ne olurdu ?

buna onlarcasını ekleyebiliriz bunlar hakikaten güzel şeyler , o yüzden motosiklet.net buna layık insanları barındırmakta ve umarım artık bu tarz konuları daha çok kullanıcı üye olmuş bayan kardeşlerimizi ablalarımızı görürüz :)
abi sadece kırmızı yazılana cevap verecem yanlış anlama :mrgreen:
"ulen bu itler yetmedi şimdi karı milletide iyice serseri oldu"
olurdu:queen:
motorcu kız hoşgeldin bu arada

Hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşlerde...
Söylemeden geçemeyeceğim ''aşağıdaki tabloyu görünce kıl oldum, içimden İNSANIN DİZAYNI ve YARTILIŞINA örnek dedim yaw...
BAŞLIK: Motorcukız'dan selamlar :)
açılma tarih saati 29.05.2012 saat 17:05
yazılan cevap sayısı bu dahil 37 olacak....
BAŞLIK: Kayseri'den selamlar.
açılma tarih saati 14.05.2012 saat 16:35
yazılan cevap benim yazacağım dahil 12 olacak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar