Motorcukız'dan selamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar,
Ben yeni katıldım siteye.. Bu hafta alıyorum motorumu, Aprilia Sportcity almaya karar verdim. Her gün yeni birşeyler öğrenmeye devam ediyorum. Annemin tüm itirazlarına rağmen motora başlamak baya zor oldu. :) Ama rüzgar aşkı işte, naparsınız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin kardeş.

Vay arkadaş, tanışma topiği açanlara hiç anlam veremezdim ama bu anlamsız hareketin altında aprilia yatınca sessiz duramadım :) Hoşgeldiniz. İyi, güzel, çok güzel bir motor almışsınız. Anneninizi ikna edebilmiş olmanız bile ayrı bir konu, benimkiler hala ikna olmadı mesela... :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim

Kocaeli İl Temsilcisi
hoş geldin bacım :cherry: zaman geçtikçe motor rüzgarı seni kesmeyecek emin ol :)

F54

Demedi demeyin bu konu patlar.
Bu arada hoş geldiniz

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Tebrik ederim öncelikle genelde bayanlar pek sıcak bakmazlar motosiklete ama her gördüğümde helal olsun walla dedim... Şehrinizi bilmem ama bugun Gaziantepde bi tane atv süren teyze bi tane ekobis (elektrikli) süren kız ve de joyride a ve birde asya scootürk gören bayan sürücü gördüğümde çok mutlu olmustum motosikletin sadece erkeklerin sürdüğü bir tasıt olmaktan cıktıgı için... Sizinde bu dunyaya adım atmanız tam isabet olmus kazasız belasız sürüşler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar