trafik konusunda ve insanlık konusunda bay bayan olmak önemli değil, önemli olan beyindir diyorum.
beyin olmayan varlıklar zaten bıçak çeker taciz eder...
....:cat: :cat: :cat:
trafik konusunda ve insanlık konusunda bay bayan olmak önemli değil, önemli olan beyindir diyorum.
beyin olmayan varlıklar zaten bıçak çeker taciz eder...
starsailor, o hayvanat bahçesinden kaçanlardan gerçekten çok var yollarda, iyi bir tanımlama olmuş bence, çok hoşuma gitti :cat:
ben bir kez şöyle bişey denedim , işe yaradı...
erkeksi davranınca daha çok hoşlarına gidiyor daha da yılışıyorlar..
o yuzden özellikle abartılı bir şekilde kız gibi davrandım, şöyle;
aaaa nooluyo ya polis yok mu burda! ne diyosun sen yaa imdaaat şeklinde tiz bir ses tonuyla bağırdım :mrgreen:
etraftaki herkes bize baktı ve yavaş yavaş olay yerine yaklaşmaya başladılar, zor durumdaki bayanı kurtaracaklar ya halk kahramanları!
hayvanat bahçesinden kaçanlar da ne olduğunu anlayamadan şaşkın baışlarla uzaklaştılar :queen:
locco'ya katılıyorum.kardeşim istanbul'dayız biz.yanlışlıkla ayağını gazdan çeksen 5 araba sonraki ani fren yapıyor.türkiyenin diğer illeri trafik nedir bilmezler,bu dediklerime sinirle karşılık verecekler büyük ihtimalle.kardeşim yapınıza aykırı araba kullanmak.bilimsel olarak kadınlar 3 boyutlu düşünme konusunda erkeklerden daha geriler.yapacak bişey varmı?o yüzden arabayı kötü kullanıyorlar.biz hiç bizde en az sizin kadar iyi anne oluruz,yada bizde sizin gibi ince düşünürüz dedik mi?daha iyi motorlu taşıt kullanmamız ne bizi üstün yapar,nede sizi aşağı kılar.doğa yapımız bu.her cinsin iyi yaptığı işler vardır.
mesela benim dünyamda şampanya sarısı diye bir renk yoktur.sadece 16 rengi algılıyabiliyorum.yada hazırlanmam sadece 15dk.yani hazırım dedikten sonra 3,5 saat bişeylerle uğraşmıyorum.yada bir evi dekore edemem.ama mesela dekore edilmiş bir eve giren hırsızı çok güzel dövebiliyorum.öyle bir yeteneğim var yani.demek istediğim her cinsin yetenekli olduğu konular farklı.
tabi bu yazdıklarım bayan sürücüleri tacizi savunduğum anlamına gelmesin.sadece hani daha az taşıt kullansanız diyorum.en azından belli saatlerde anlaşsak...
yav bak hemen sataşma gelmiş.yani bu erkek üstün toplumlarda değil dünyada böyle.erkek üstün toplum direk yasaklıyor bayanların motorlu taşıt kullanmasını,rahatlıyor.
arkadaşlar bu arada tamamen ciddi bir yazı değildir.kinayeler vardır,mübalaa vardır.
aslında benı sıkıştıran 2 tane bayan surucu ıle karsılastım; bıtanesını trafık sıkıstıgı zaman fırsat buldum ve motorumu onune bırakıp yanına gıttım ve sordum NE YAPIYORSUNUZ HANFENDİ BİLMEK İSTİYORUM HAYATIMA KASTINIZ MI VAR? dedim ve o bayan arabasının gazına basarak motorumu ıttırmeye basladı sanırım delıydibole oldu dıe tüm bayanlardan nefret edemeyız :cat: