arkadaşım geçmiş olsun,bu tür hayvan oğlu hayvanlar,memleketin her yöresinde ne acıdırki bol bol var bunlar insan kılığında olduğu için olay yaşanana kadar anlaşılmıyor,gecen hafta balmumcudan 1. köprüye girdim saat 2 civarı yol sakin tenha tam köprünün ortasında orta şeritten 80km ile giderken, bu senin karşına çıkan ayıdan aynısı ama bu taksi kullana biliyor,hareket şu, aracın sağ camını açtı, sağdan gitsene lan diye bagırıyor,arka koltukta temiz yüzlü bir beyfendi var, çok acı, ayı ile aynı aracı paylaştıgı için neyse beni sıkıştırmak sureti ile bariyerlerin dibine kadar geldim, ayı hala bağırıyor, köprü çıkışta seni bekliyorum dedim ve gazı açtım çıkışta polis birimi var orda polise durumu anlatırken beni gördü ve 100 mt ilrden geri geri geldi,plakasını aldığım için tabiki ve sonra o kabadayı ayı kedi gibi oldu eşşek kadar adam benden nasıl özürdiliyor görmelisiniz,ona sadece dedim ki ne seningibi efelik yaparım nede senin gibi yalvarırım yaşından utan.bu memlekette bu olaylar bir kuşak daha gider.