Motorcu=serseri

A2 ehliyeti için kayıt oldum.Neyse bi komşumuz.Erkan amca duymuş
yolda karşılaştık,ne derse beğenirsiniz,"Bedri sana hiç yakıştıramadım,hele hele senden hiç beklemezdim,ne kadar iyi bi ailen var sana hiç yakışıyomu?".....Hönk...Nasıl yani....ne yaptım acaba..
"Bi yanlışlık var heralde Erkan amca sen neden bahsediyorsun"..
"Motor alıcakmışsın,kursada gidiyomuşsun,serserimisin sen oğlum?"...
Ne desem boş,insanların zihnine yapışmış bu imaj.Bunu nasıl değiştiricez bilmiyorum.....vahim bir durum.Bana ilerde kız bile vermezler herhalde.......

Motorcuların serserı olanıda vardır elbet.. ama bu hepsının serserı oldugu anlamına gelmez...O adam da hiç akıl yokmuskı bazılarının hatasını herkese mal etmiş...
Birde sana yakıştıramadım diyor.. Adam kursa gidiyor araç alacak eğitimini görüyor. Sen diyorsun onaki bunu sana yakıstıramadım:)
ona denecek sey erhan amca Bende bunu senden beklemezdım.

Erhan amcayla(gibilerle) tanışmak sohbet etmek isterim...

bi gün gezilerimize erkan amcamızı da çağıralım ne dersiniz?

Adamın bi suçu yok aslında. İki üç tane zibidi yüzünden hepimizin ismi lekeleniyo.

Sanki motor kullanan herkez suç işlemeye meyilli,kötü bir insan.
Çok saçma bi önyargı.
Bu zamana kadar tanıdığım bütün motor aşıkları süper insanlardı...

bu imajın bütün sorumlusu amerikan filmleri!!!! türiyede kaç tane suçlu suç yerinden motorla kaçmış ??? yada kaç motorcu motoruncan inip banka soymuş ALLAM YAAA!

halkımızın çoğu motorcuları böyle buluyor ne yazıkki. hele hele choper tarzı motor olupta deri ceket ve pantolon birde parmakları kesik eldivenleride takanlar tam bir serseri oluyor onların gözlerinde. oysaki bunlar olmazsa olmaz temalar motorcular için. çok doğru Mr-Metal amerikan filmlerindeki motorlu çetelerin etkisinde kalıyorlar.....

eğitim şart!!!!!!!!!! :pl:

Olurmu bide Emrah'la Seren Serengilin bi filmi vardı züppe motorlu zenginlerle varoşların bir bisikleti bile olmayan zavallı delikanlı çocuklar ordada motosiklet kullananlar züppe şımarık olarak lense ediliyor acaip bi ülke burası, ama benim babam sizden motorcu olmasın tam hasta motoru kurtaramıyom adamdan yaf bi çare bulamadım 50 yaşında adam ben ne desem dinlemio şimdi benim babamdamı serseri ölee çok zengin felanda değil adam ssk dan emekli naif birisi
sonuçta efendi olduktan sonra araba kullanmışsın motor kullanmışsın tekne kullanmışsın ne önemi varki kişilikle alakalı bişey bu ama motorlar çok gösterişli olduğu için ne biliim yaf ben ama motoru babamdan kurtaramıyom bana yardım edin... :salut:

Enshtayn,nasıl yazılıyosa işte, demişki """bir önyargıyı parçalamak, atomu parçalamaktan zordur"
Bu imaj üzerimize yapıştı bikere,
ama git gide düzeliyor bence..
Bi önerim var bundan sonra herkez deri mont yerine takım elbise giysin motor sürerken, imaj belki düzelir...şaka yapıyorum tabi ciddiye alıpta takım elbise giymeyin sakın

halkimizin en buyuk ozelliklerimizden biri on yargi

motorcu=serseri
kupe takan=i.bne
siyah giyen=satanist

bu esitlikler soz konusu olunca ben direk aforoz edilmeliyim...anarsik dusunce de biraz on plana cikarsa...asi diye de fislenioz :salut:

arkadaşlar..
Belki çok zor ama bir yolunu bulup boylelerını de gezilerinize almalısınız. Aslında iyi fikir..Kandırabilseniz..
Belkı gorur muhabbetı ve ön yargısından vazgeçer..Hiç değilse baskalarının da bu işlerde ilerlemesine mani olmaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hem motorcu (chopper) hemde mühendisim :salut:

Yani kız alma ihtimalim neredeyse hiç yok dimi :pale: Bende kendimi yollara vurıyım bari :pl: , zaten bekarlık sultanlık değil mi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar