katılıyorum hocam sana...O motorcu arkadaşın sinirli olması normal, biraz da olayın etkisi yüzünden kelimelerini seçememiş olabilir. Tabi arkadaşımızın da durup yardımcı olmak istemesi, çok çok saygı duyulacak bir davranış...Yalnız anti parantez bir konuya değinmek istiyorum; örneğin ben 50cc motosiklet kullanıyorum ve bazen yolda ya da trafik ışıklarında bazı büyük sikletli motosikletler kullanan kullanıcılara rastlıyorum, selam veriyorum oralı olmuyorlar
Zamanında bende onların kullandıkları motosikletlerden kullandım ama böyle davranmadım kimseye yani. Sanki hani bahsedilen o motosikletçi ruhu, biraz yerini bindiğin motosiklete göre kategoriye ayrılmış durumda...Allah'tan bizim sitemizde böyle bir durum söz konusu değil; sitede büyük hacimli motosiklet kullananlarla, küçük hacimli motosiklet kullanıcıları birbirine yardımcı olabiliyor ve eminim yolda birbirlerini görseler, selam vermeden geçmezler...
söylediklerine %100 katılıyorum 150 cc lik bir motorla eşimle birlikte yolda giderken yanımdan (hatta dibimden) teker yaparak geçen vatandaşlar vardı,kim neyin peşinde anlamış değilim.