ulen necdet ulen murat sizden korkulur yafu..gittiniz bi alem gezdiniz ayrı alem yafu barısı nası buldunuz vallahi bravoo..Barışa ayrıca bravo klasik marmaris bariş misafirperveliği tabii..burda yazılmayacak kimbilir nerelere götürmüştür sizi..![]()
S&S
Anaaaaaa bunlar benim fethiye - Muğla,Dalaman-Antalya,Denizli Yol ayrımında gördüğüm babalar.Bende Dalaman-Muğla yönünde bir müddet devam ettim.Ama onlar oldukça hızlıydılar.Hatta arkadaki abim kafasını sol tarafa yatırıp bana baktı,renkli vizörlü bir kaskı vardı.Eminim onlar sizsiniz.Tüh yaaaa.Sizle tanışma fırsatını kaçırdım.:salut:
Murat ve Necdet kardeşlerim iyi yapmışınız, ama Barış a denk gelmeniz hakketen büyük tesadüf... Türk filmi gibi...:cat:
marmarise gelmeyi düşünen arkadaşlar eğer beni arar haberdar ederse kalacağı yeri hem iyi hemde uygun fiyattan ayarlanır...her türlü geziye taban fiyattan yer ayarlanır...nerelere gidilir nerelerde yenir bunlar tavsiye edilir
....işin kısası marmarisi terch edeni burdan mutlu yollarız ...necdet bu arada kafam sizde kaldı neyse sağ salim gitmişiniz ...yine bekliyoruz bu arada hiç bişi yapamadık kusura bakmayın...
Necdetçim yine bekleriz sezon sonu gelinde bende sizle beraber dolaşayım
marmarise gelmeyi düşünen arkadaşlar eğer beni arar haberdar ederse kalacağı yeri hem iyi hemde uygun fiyattan ayarlanır...her türlü geziye taban fiyattan yer ayarlanır...nerelere gidilir nerelerde yenir bunlar tavsiye edilir
....işin kısası marmarisi terch edeni burdan mutlu yollarız ...
Süper bi tatil.Süpriz de güzel olmuş
Ben de seneye barış abiye dövme yaptırmaya gidiceeeeeeeem![]()
Levent abi seni ve yengeyi özellikle bekliyoruz....Biliyorsun senin Hyo resimlerinden sonra benim Marmarise giriş çıkışım 20 yıl yasak !:cherry:
bizde yıllar sonra ilk defa egeknn ile orada kasksız gezmiştik gerçekten polis dahil kimsede kask yok takanada garip bakıyorlar uzaylımı bu diye barış kardeşim bu yıl hayırlısıyla belediye başkanlığına adaylığını koysun bizde destekliyelim marmarisi motor cenneti yapsın sabit buluşma noktası marmaris olsun :queen: :queen: :queen:yok ben onlara denk geldim ...buraya gelen ve kafada kask olan herkese bi merhaba hoşgeldiniz diyom ...burda kimse kask takmaz ...kafada kask varsa belliki misafirdir..![]()