Motorcu motorcuyu bulur...

Süper gezinin balı kaymağı BBRR olmuş.İyikide olmuş.Yoksa Otelin yaptığı muameleye rağmen girmek zoruda kalabilirdiniz.Benim buradan acayip hoşuma gitti valla.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ulen necdet ulen murat sizden korkulur yafu..gittiniz bi alem gezdiniz ayrı alem yafu barısı nası buldunuz vallahi bravoo..Barışa ayrıca bravo klasik marmaris bariş misafirperveliği tabii..burda yazılmayacak kimbilir nerelere götürmüştür sizi..:p
S&S

yok yok paşa merak etme biryere gittiğimiz yoktu inan otelden bile
çıkmadık:queen:

Anaaaaaa bunlar benim fethiye - Muğla,Dalaman-Antalya,Denizli Yol ayrımında gördüğüm babalar.Bende Dalaman-Muğla yönünde bir müddet devam ettim.Ama onlar oldukça hızlıydılar.Hatta arkadaki abim kafasını sol tarafa yatırıp bana baktı,renkli vizörlü bir kaskı vardı.Eminim onlar sizsiniz.Tüh yaaaa.Sizle tanışma fırsatını kaçırdım.:salut:

evt haklısın renkli vizör murata ait ben bile ona yetişmek için bazen zorluk çektim virajlarda ben avantajlıydım düz yolda onu görmek zor oluyordu ama bu arada cbr 600f marmarise giderkene ben kullandım 600km yaptım 222km son sürat gördüm aydın otobanda tek kelime muhteşem bir makine seneye
allah nasip ederse ya bu olacak yada daha büyüğü bu arada muratın son süratı
250km tabiki onda tecrübede konuşuyor :p

Murat ve Necdet kardeşlerim iyi yapmışınız, ama Barış a denk gelmeniz hakketen büyük tesadüf... Türk filmi gibi... :) :cat:

cüneyt kardeş haklısın barışın işi çok kolay kask takanı görünce yabancı olduğunu anlıyor zaten yabancı olduğunu bu arada seneye güzel plan yapıp
sadece 2 motor değil 3-5motor gidelim süper zevk aldım vallah birkaç kafadenge arkadaş daha oldummu daha güzel olur :)

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
marmarise gelmeyi düşünen arkadaşlar eğer beni arar haberdar ederse kalacağı yeri hem iyi hemde uygun fiyattan ayarlanır...her türlü geziye taban fiyattan yer ayarlanır...nerelere gidilir nerelerde yenir bunlar tavsiye edilir
....işin kısası marmarisi terch edeni burdan mutlu yollarız ...necdet bu arada kafam sizde kaldı neyse sağ salim gitmişiniz ...yine bekliyoruz bu arada hiç bişi yapamadık kusura bakmayın...

ayrıca yunanistana rodos üstünden gitmeyi düşünenede her türlü yardımı yaparız...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
marmarise gelmeyi düşünen arkadaşlar eğer beni arar haberdar ederse kalacağı yeri hem iyi hemde uygun fiyattan ayarlanır...her türlü geziye taban fiyattan yer ayarlanır...nerelere gidilir nerelerde yenir bunlar tavsiye edilir
....işin kısası marmarisi terch edeni burdan mutlu yollarız ...necdet bu arada kafam sizde kaldı neyse sağ salim gitmişiniz ...yine bekliyoruz bu arada hiç bişi yapamadık kusura bakmayın...

kusuruna bakmadık ama senin ve yengenin bize yaptığı zaten yetti arttı bile
bu arada biz senin içinde gezdik zaten gözün arkada kalmasın:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Necdetçim yine bekleriz sezon sonu gelinde bende sizle beraber dolaşayım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Necdetçim yine bekleriz sezon sonu gelinde bende sizle beraber dolaşayım

inşallah barış kardeş birdahaki gelişimizde en geç seneye olacak bu sana 2gün
önceden haber vereceğiz seni yormayalım motorcu ararkene:queen:

....işin kısası marmarisi terch edeni burdan mutlu yollarız ...

Biliyorsun senin Hyo resimlerinden sonra benim Marmarise giriş çıkışım 20 yıl yasak !:cherry:

Süper ya işte budur çok güzel bir gezi olmuş bu sitenin en güzel yanı da bu işte. heryerde böyle güzel dostlarımız var ve gittiğimiz hiçbiryerde yabancılık çekmeyiz.Umarım önümüzdeki yaz için de gönlünüzce bir gezi yaparsınız.

Süper bi tatil.Süpriz de güzel olmuş :)
Ben de seneye barış abiye dövme yaptırmaya gidiceeeeeeeem :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacı Hacıyı Mekkede
Hoca Hocayı Tekkede
Motorcu Motorcuyu Dakkada Bulur :queen:

bence marmarisdeki belediyenin BBRR ye madalya felan vermesi lazım. adam ne yapıyorsa marmaris için yapıyor.:) onun kadar başka marmarisin reklamını yapan görmedim. belediyeside dahill :):)

Moderatör (forrap)
Güzel bir tesadüf olmuş:)Ama Barış abimi tanımak çok da zor olmasa gerek:)Barış abimin ve ailesinin misafirperverliği tartışılmaz zaten,her ne kadar henüz kendisine misafir olmadıysam da bu forumda misafirperverliğinin örnekleri mevcut...

Ya arkadaşlar alakasız mı olacak bilmiyorum ama,

Yanılmıyorsam motorcu motorcuyu motosiklet.net de bulur gibi bi durum da olabilir.

İnsan insana benzer derler ama ilk sayfanın ilk resminden tanıyabildiğim kadarıyla acaba Murat arkadaşımız 271. Dönem Mamak Muhabere Yedeksubay Okulu ndan olabilir mi?

Kendisi ya da tanıyan biri yanıt verebilir mi?

Yanılıyorsam şimdiden pardon.

Herkese saygılar,selamlar.

Not:BBRR a da samimi konukseverliği için tebrikler.

yok ben onlara denk geldim ...buraya gelen ve kafada kask olan herkese bi merhaba hoşgeldiniz diyom ...burda kimse kask takmaz ...kafada kask varsa belliki misafirdir..:)
bizde yıllar sonra ilk defa egeknn ile orada kasksız gezmiştik gerçekten polis dahil kimsede kask yok takanada garip bakıyorlar uzaylımı bu diye barış kardeşim bu yıl hayırlısıyla belediye başkanlığına adaylığını koysun bizde destekliyelim marmarisi motor cenneti yapsın sabit buluşma noktası marmaris olsun :queen: :queen: :queen:

BBRR Abi Senye Motoru Alabilirsem Antalya Ya Inicem Inerken Bende Yanina Uğrarim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar