Motorcu için Sırt Çantası

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sırt çantası kullanılacaksa da belden,göbekten takmaya elverişli olanları almak ağır bir eşya taşıdığımızda omuzlara binen yükü azaltacaktır.
göbekten takma yeri yoksa da en azından göğüs tarafında iki askıyı birbirine bağlayan bağlantısı olsun ki omuzdan kaymasın askıları.

Benim monster laptop çantama kadıköy bpğanın orada bir pasajda bir çanta tamircisine o şekilde göğüs tarafına klips ekletmiştim, çok rahat olmuştu. sonraları daha görünür olsun diye reflektörlü, fosforlu yeşil renkte bir çanta aldım onu kullanıyorum.

Ben bunu kullanıyorum rahatım.

ya gözünü sevdiğim, bu ne biçim fiyat? s.ktiri boktan bi çanta lan bu? bi çift o biçim lastik parasına çanta mı olur?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
ya gözünü sevdiğim, bu ne biçim fiyat? s.ktiri boktan bi çanta lan bu? bi çift o biçim lastik parasına çanta mı olur?
Ben aldığımda bu para değildi. Ama dibine kadar hak eden bir çanta. Omzun ağrımaz, içindeki ıslanmaz. Üstü şişme bot malzemesi. Benim 2xl ls2 kaskı içine rahatlıkla alıyor, bilgisayarda dahil. Sırt tarafı zaten bir koruma sayılır.

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Ben sıradan bir sırt çantası kullanıyorum ama askılarını kısaltıyorum ki omuzlardan çıkmasın. FCMoto'dan şu ninja kaplumbağa sırtı gibi duran çantalardan almıştım, hiç rahat edemeyip direkt sattım.

Motosikleti
Cb125f
Resim yükleyemiyorum hata veriyor yine.

Çok rahat. Kanca, bagaj lastiğiyle uğraştırmıyor. Yerleştir klipsleri geçir yeter. İçine de bir kask rahat sığıyor azıcık da boşluk kalıyor.
Gerçekten çok güzelmiş hocam sepete attım bende aynısından alacağım. Zaten artçı derdim yok, acemi olduğum için bana artçı almak işkence geliyor. Çok sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar