Merhaba;
Baya bi süredir düşünüyorum bu yazıyı yazmayı.Artılarıyla,eksileriyle lafı tamamen toparlayıp kendimi düzgün ifade etmek istiyorum;umarım durumumu size aktarabilirim....
Bir arkadaşımın motorunda artçı olduktan sonra hayallerim,hayatım değişti.Artık gazetelerde motosikletlerle ilgili çıkan her haberi takip ediyordum;yeni modeller,gezi yazıları vb....
Sonra kendi kendime düşündükçe,bu sitede yazılanları okudukça "neden olmasın?" dedim;yazlıkta ufak bi motorla başlayabilirdim.Ama her motorcu gibi -sitede kim varsa yazdıklarından anladığım kadarıyla herkeste maddi manevi sorunlar olmuş motora başlamadan önce- benim de şöyle engellerim var (bu noktada Memo Tembelçizer ve Faruken Bayraktare'ye teşekkürler,başlığı onlardan arakladım =)
Kafamdaki düşünceler şöyle:
Motorcu gibiyim:
-İçimdeki şeyin ne olduğunu biliyorum,bu sıradan gelip geçici bir istek değil.Ben bu makinaları harbiden seviyorum;yüzüme vuran rüzgar,damarlarımda içimi kıpır kıpır eden,bedenimi coşturan adrenalin,motosiklet gerçekten bambaşka bir araç!!!!
-Motosikletle ilgili yeni olan şeyleri (motor,kask,sürüş tekniği vs) imkanım zamanım oldukça takip etmeye çalışıyorum.İşin ciddiyetinin farkındayım,taşıdığım kendi canım;ben ne kadar umursamasam da etrafımdakileri üzmek istemem...
-Okuyup öğrenmeye çalışıyorum;doğru düzgün bilgi almadan maceraya atılma taraftarı değilim...
Değil gibiyim:
-Sadece 1 kere artçı olmakla bu iş olmaz,etrafta ara sıra da olsa binebileceğim motosiklet yok.Artçı olmaya razıyım ama artılarıyla ve eksileriyle tamamen görmeden görmeden bu işe dalmak istemiyorum...
-Yazlığın yakınlarında motosiklet kiralayan dükkanlar var ama bende ehliyet olmadığı için (hep bi engel çıktı,B sınıfı bile alamadm

)
motor filan vermezler;ben de trafiğe girmeden boş arazide bile kullanmadan ehliyete başvurmak istemiyorum,belki de ( pek sanmıyorum ama ) geçici bir heves bu her ihtimali düşünmeden iş yapmak istemiyorum.....
-Çevremde bana motosiklet kullanmayı öğretebilecek 1 arkadaşım var,kendisi mondial mt125 kullanıyor ama onun da zamanı çok kısıtlı;motosiklet kullanmayı öğretecek kimse de yok...
Arkadaşlar durum bu,kafam çok karıştığı için sizden yardım istiyorum.amacım kendimi acındırmak değil,öyle bir izlenim yarattıysam diye söylemek istedim.Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılarımla...