Motorcu Dostu Bariyerler Madrid ‘de(darısı başımıza)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce yayınlandıysa çok pardon

İspanyol Motoclismo.es sitesinde yayınlanan bir haberde Madrid ‘de ki M-45 otobanında yapımına başlanan motorcu dostu bariyer sistemlerinden bahsedilmiş.

Öncelikle belirlenen yüksek risk noktalarında uygulanan sistemde bariyerlerin alt kısımları kapatılarak sürücülerin motordan düştüklerinde sürüklenmeleri esnasında bariyer ayaklarına vurarak ciddi yaralanmalar yaşamalarının önüne büyük ölçüde geçilmekte.

Bölgenin en işlek yollarından biri olan M-45 otobanında hedeflenen 3 ay içerisinde 4.000 metrelik bariyerlerin yenilenmesi. Sürücülerin en güvenli şekilde yollarda seyahat etmesini isteyen yetkililer oldukça esnek bir o kadarda dayanıklı özel alaşımdan üretilen yeni bariyerler kullanıyor. Mevut bariyerlerin altına takılan bu bariyerler metal ve keskin yüzeyler içermiyor. 2009 yılında bu sistemin M-45, F-501 ve M-407 yollarınada

kaynak:motoaktüel

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler serkan abi fakat daha öne forumda görmüştüm sanki..

evet daha öncede yayınlanmıştı bu haberler kısmında saol yinede :cat:

doğrudur.:)pardon ben dikkat etmemişim görünce birden coştum.neyse belkii benim gibi görmeyen varsa onlarda bilsinler hani madride falan gidersek bilelim bariyerlerin güvenlik durumunu:mrgreen:yosa dahada madride gelmem.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar