motoran yeni sezonda SYM satacak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tayvanlı motosiklet üreticisi İzmir'den Avrupa'ya açılacak

Avrupa pazarında büyümeyi hedefleyen Tayvanlı motosiklet ve ticari araçlar üreticisi Sanyang Industry (SYM), İzmir'de üretim yapan Motoran firması ile motosiklet üretim ve satışını kapsayan distribütörlük anlaşması imzaladı.
Yıllık 45 bin motosiklet üretim kapasitesi olan Motoran, Mart 2008 den itibaren Tayvanlı firmanın 7 modelini Türkiye'ye getirecek. 2 modelini de 2009 dan itibaren İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde üretecek.
Firmanın satış ve pazarlama genel koordinatörü Tufan Görgülü, SYM'nin Türkiye'yi üretim ve lojistik üssü yapmayı planladığını belirterek, işbirliğini, ortaklığa ve diğer ticari araçların üretimine doğru genişletebileceklerini söyledi.
Tayvan, Çin ve Vietnam'daki tesislerinde, yılda 600 bin motosiklet üreten ve 100'ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren SYM Başkan Yardımcısı Andy Tsai ise Motoran'la birlikte Türkiye'de ciddi yatırımlara gideceklerini kaydetti.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir haftaya kadar açıklarım bayiler toplantısı ocakta daha resim alamadım,yeni bilgiler alır almaz paylaşırım sizlerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar