Motoran Torro Lx100 Egzozdan yağ damlatıyor

Hocalarım merhaba. Elimde başlıkta belirtildiği gibi Motoran Torro LX100 cub motosiklet var. Motosiklette ayak marşı ile çalıştırmaya çalıştığımda egzozdan yağ damlatıyor ve çalışmıyor. Her ayak vuruşumda püskürüyormuş gibi . Devam edersem devam ediyor durmuyor. Basmadığımda duruyor ve hafiften damlıyor. Karbüratörun olduğu taraftan içeri karbüratör gaz iğnesi o parça ile beraber düşmüştü çıkarttım fakat bir kaç kere ayak marşı basmıştım . Artı olarak manifoldun kenarında bir boru var ucunda ki vidayı atıyor .Motora zarar vermiş olabilir mi?

Motosikleti
Ns200 15"
Egzozdan değilde egzoz subap kapağından damlatıyor olabilir mi?

Egzoz çıkışından yağ mı damlatıyor :D karbüratör den düşen o parça silindire gitmiş olabilir , yav şu sitede ne ilginç arızalar okuyorum vallahi beyin jimnastiği yapıyorum sayenizde , neyse geçmiş olsun egzozdan yağ geliyorsa bujide berbat durumdadır ama inslh pistonda hasar yoktur..

Hocam o parçayı çıkardım. Egzozun çıkışı dediğim yer motora bağlanan yer yanlışlık olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Kapak tam oturmuyor hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar