Motoran Crazy 125 İncelemesi(Resimli)

başlangıç motoru olarak düşünüyorum tam istediğim motor ama boy sıkıntısı var. 1.86 boyla oyuncak gibi durur mu altında?

Motoran 'in torro 100 unu 35.000 km kulladim ladtik haricinde yari yolda bitakmadi. Simdi motoranin mtr 125 sport olan bir modelini kullaniyorum 16.000 km yi devirdim saat gibi. Motoran in bu motosikleti de guzel gozukuyor, yari yolda birakmaz herhal.
Iyi gunlerde kullaniniz.

Bu motoru ilk gördüğümde aklımdan geçirdiğim düşünce görünümü ile rahat bir cafe racer projesi uygulanır demiştim kafamdan şimdi forumda görünce bir daha o an depreşti

Onurhan motor hanımın hanım öyle daha çok seviyo bencede çantalar varsa o da olmalı tamamlıyorlar birbirlerini tabi zevk meselesi ama elcikte deriden dolayı yumusacık oluyo ve titreşimi daha az hissettiriyo bence artısı var

2017'de deneyen var mı acaba ? Trafik ve motor tecrübesi olmayan için başlangıç motoru olarak uygun mudur ?

bu motor hala üretiliyor mu ?
Sıfırı var mı (2018 model)

Tipini beğendim küçük ve tatlı. Çok güzele benziyor ama üretimi yok herhalde ?

NAR

Selamlar.Sizlerin verdiği bilgilerden faydalanarak bı başlangıç motoru aldım.Kadın kullanıcı olarak,oğlumunda faydalanması amacıyla crazy 125 aldım.Şekil,görüntü de hoş olsun istedim,bu konuda iyi olduğuna inandığım bı ustaya emanet ettim,fikir alışverişinde bulunarak bişeyler yapıyoruz,az kaldı bitmesine.Bittiğinde sizlerle de paylaşırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar