Diğer Motoran Anaconda 150

Fuarda yakından inceledim çok ama çok hoş bir motosiklet ( scoter )

ANACONDA-150-CC.jpg

Fiyat : 3.350 YTL

MOTOR TİPİ
Tek silindirli, 4 zamanlı
SİLİNDİR HACMİ
150 cc
ATEŞLEME
Elektronik C.D.I.
ÇALIŞTIRMA
Elektronik / Kick starter
SOĞUTMA
Hava soğutmalı
MAX. GÜÇ (hp/rpm)
6/7000
MAX. HIZ
85 km/h
VİTES
Otomatik
BOYUTLAR(bxexy)mm
2085x830x1100
AĞIRLIK
132.7 kg
YAKIT TANKI KAPASİTESİ
8.7 lt.
FRENLER
Ön disk / arka disk
LASTİK ÖLÇÜLERİ
130/60-13 130/60-13
AKÜ
12V-7 AH

Son düzenleme:
Çinden başka ne olacak sende şakacı şey :)

Çok kullanışlı birşey ama arka bagaj yeri oldukca büyük sırtdayama yeri aşağıya iniyor ve yolcu koltuğu oluyor elfreni falanda var ilgiç hoş bişey

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski model askeri jiplerin motosiklet versiyonu:)

Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. :sunny:
Doktor bu ne? :mrgreen:

güzel de ikinci kişi nereye oturcak:queen:

Çinden başka ne olacak sende şakacı şey :)

Çok kullanışlı birşey ama arka bagaj yeri oldukca büyük sırtdayama yeri aşağıya iniyor ve yolcu koltuğu oluyor elfreni falanda var ilgiç hoş bişey

Bilmiyorum yaw yeni gelmiş işde paylaştık kötümü ettik ::queen::queen:

ilginç dedikleri gibi askeri araçlara benziyor.otomatik vites ve 85km max hız biraz az gibi :silent:150cc ye göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilginç dedikleri gibi askeri araçlara benziyor.otomatik vites ve 85km max hız biraz az gibi :silent:150cc ye göre.

hocam sen bilmezmisin her zaman mx hıza düşük değerleri yazarlar :) normalde bu motor 100 110 görür

100-110 görürde ibre gerçeği gösterir mi bilinmez.:)

Geçen gün bende motoranın sitesinde gördüm bunu şaşırdım acayip birşey ama görüntüsüde bir hayli farklı. El freni nerde bu motorda ne işe yarar anlamadım ama.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
100-110 görürde ibre gerçeği gösterir mi bilinmez.:)

Geçen gün bende motoranın sitesinde gördüm bunu şaşırdım acayip birşey ama görüntüsüde bir hayli farklı. El freni nerde bu motorda ne işe yarar anlamadım ama.:)

hocam motoran kaliteli bir markadır çin malı motorları var fakat yalan yer yoktur ibresi doğru yani el freni neye yarıyor örneğin yokuşta motoru bırakabiliyorsun anladın :cat: el freni büyük ihtimal sol fren kolunun üstündeki bir mandal sol freni kilitliyor ve buda el freni oluyor :):)

hocam motoran kaliteli bir markadır çin malı motorları var fakat yalan yer yoktur ibresi doğru yani el freni neye yarıyor örneğin yokuşta motoru bırakabiliyorsun anladın :cat: el freni büyük ihtimal sol fren kolunun üstündeki bir mandal sol freni kilitliyor ve buda el freni oluyor :):)

:)Güzelmiş el freni olayı.:queen::p

Bu Motorda En Sevdiğim Yanı Ön Arka Disk Olması Ve Otomatik Vites.İlk Gördüğümde Sakat Motoru Zannettim Ama Dikkatli Baktım 2 Tekermiş :) Bagaj Çok Güzel.Heralde Konfurlu Bişey Çünkü Koltuk Çok Güzel Sırtına Yaslıyorsun Birde Ayak Uzatma Yeri Koysalardı İyi Olurmuş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar