Açılan başlığı ve verilen cevapları sükunetle okudum. ARkadaşımızı öncelikle sakinliğinden ve üslubundan dolayı tebrik ediyorum. O kadar saçma sapan, düzeysiz, yardımdan uzak, ukalaca verilmiş cevaplar vardı ki, okudukça sinirlendim ama kendisi duruşunu hiç boızmadı. Ben olsam kırk kere banlanırdım o yorumlara cevap vericem diye.
Öncelikle verdiğin aklı selim karardan dolayı seni tebrik ederim. Eğitim almaya başladıkça zaten motoru yüksek hızda değil, düşük hatta durma noktasında kullanma, dar dönüş denilen manevralarla dengede tutup, ayağını yere koymadan sürmen gerekliliğinin önemine varıcaksın. Zaten tüm eğitim faaliyetlerinin birinci amacı motosiklet hakimiyetidir. Yüksek hızda hakimiyet diye birşey nerdeyse yok gibi bişi oluyor, Özellikle Honda Güvenli Sürüş Serilerini, GIS in motosiklet hakimiyet eğitimini, ADARAT veya OMMnin güvenli sürüş ve gözlemli yol sürüş eğitimlerini katılmanı tavsiye ederim. Şunu asla unutma, güvenli sürüş her zaman uzun soluklu bir motosiklet tecrübesi demektir. Adrenalinli sürüş ise çarkı feleğin iflasa geleceği anı beklemek gibi bişeydir. Ha bunu söylüyoruz ne kadar uyuyoruz dersen

eh akıllı adamında motorda ne işi var diyip konuyu kapıyorum

Arada sırada yaşım 39 olmasına rağmen kantarın topuzunu kaçırıyorum da o anda eşim çocuğum geliyor aklıma

Sakinleşiyorum. Ama inan çok zor oluyor.
Sevgiyle Kal