- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhabalar. Tam bir otomobil hastası biriydim ama son zamanlarda motosiklete ilgim çok arttı.Gerek duruşu gerekse sesi.Daha önce hiç tecrübem olmadığı için motosiklette şuanlık hatta uzun bir müddet gereğinden fazla hıza ilgi ve merakım yok. yaşım 24 1.86 85 kilodayım. Daha önce hiç motosiklet kullanmadım.Ama inancım ve isteğim tamdır. Başlangıç olarak 600cc bana hitaben daha yakın buluyorum ne kdr başlangıç için çok tehlikelı olsa da.Ama çok şükür bilincim yerinde yani amaç hız yapmak,hava atmak vs değil.Sonuçta 2 tekerlek otomobılden de kat kat tehlıkelı ve seni beni bizi düşünen ailemız sevıdıgımız ınsanlar var bunları düşünerek hareket etmelıyız dıe dusunuyorum.Şuan ilgi odagımda cbr 600rr, yamha 600r,suzuki gsr 600 ortalama fiyatları 15-19 bin TL 2004-2007 model arası motosikletler var. Birkaç aya A2 ehliyetine yazılacagım. bu arada önümüzde kı ayda bı tanıdıgımın cbr 250r ile ilk kez motosiklete binip kullanmayı ögrenecegım.bu aralar çok video izlediğim için kafamda hemen hemen hepsini canlandırabılıyorum.TAbı uygulamada zorluklar cekecegım ama asla pes etmeyecegım. İlk sorum
B ehlıyetım var.A2 ehlıyetı almak ıcın yazılı sınava girecek mıyım?
Ön freni çok fazla basmadan hızlanınca vites yükselttiğimde kullanmama gerek var mı?
İyi,sorunsuz ve sağlam motosiklet almak için nelere dikkat etmeliyim?
Kafamda motosiklet kullanımını canlandırdıgımı uygulamada sizlere göre benı daha ne zorluklar beklıyor?
yardımcı olursanız cok sevınırım abilerim kardeşlerim :cat:
B ehlıyetım var.A2 ehlıyetı almak ıcın yazılı sınava girecek mıyım?
Ön freni çok fazla basmadan hızlanınca vites yükselttiğimde kullanmama gerek var mı?
İyi,sorunsuz ve sağlam motosiklet almak için nelere dikkat etmeliyim?
Kafamda motosiklet kullanımını canlandırdıgımı uygulamada sizlere göre benı daha ne zorluklar beklıyor?
yardımcı olursanız cok sevınırım abilerim kardeşlerim :cat: