Motora Plazma Takacam Yardım Eder misiniz?

sen plazma tak bizde buzdolabı takalım içeceklerimiz soğuk olsun :) kamera nerde nereye el sallıcam kamera şakası galiba bu

LCD tak plazma artık eski teknoloji yada OLEDi tavsiye ederim.Markayı kararını verince yardımcı olurum.

La şaka yaptım şaka :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::cherry: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uyanığım,ayığım şaka yapıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Yok la motorda yok :queen::queen:

be insan madem ki motorun yok neden böyle bir konu açıyorsun ben onu anlamadım :p

iyi fikir bende bi kahve makinası takam sürerken içerim sıcak sıcak malum havalar soğuk:queen:

Yardım Edermısın Derken Kaldırmak Yerleştirmek İçinmi Yoksa Nasıl Yapıcam Fikir Verin Mi Demek İstediniz :) En İyisi 120 Ekran + Ps3 Koyalım Yolda Fifa Filan Yaparız:)

Yhaw Hocam Ne Güzel Bir Site Aksam Aksam Pc de TatLı TatLı Takılırken Sandalyeden Düşüren Bir Site + Gülmede Cabası hahahahaha Süpersnz yaa Koptm aksam Aksam:rendeer::queen:

Seninde motorun yok sende motora nevresim takımı alacam diye konu açıyorsun.:rendeer::rendeer:

Buda Benim Araba Almadan Ses Sistemini Düzme Gibi Oldu:) Arabayı Almadan 2x 38 Cmlik kicker Bass Amfisi Osu Busu mid,Tizi Fılan Falan :) Bi Araba Parası Verdim Arabaya Para Kalmadı Şimdi Evde Komşu Delirtiyolar:)

Bende Motora Ses Sistemi Koyucam Bunları Arka Kutunun Oldugu Yere Uyarlıyıcam :)
kk1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar