babamin en sevdigi abi dedigi bir buyugu feci bir trafik kazasinda vefat ediyor ve tahmin edin rahmetli ne kullaniyordu? sanirim cogunuz dogru tahmin ettiniz evet su iki tekerlekli makina hem de harley davidson, neyse ben lisede iken babama motor dedim aniden bagararak OLMAZZZZ dedi YIIKILLL KARSIMDAN DENSIZZZZ

ulen ne adam bee

neyse ben korktum bu adam galiba kendisine motor dedigimi zannetti

oyuzden boyle manasiz bir tepki oldu dedim sonra herhalde peder delirdi dedim neyse sonra (bu arada ben isleri hep sonraya birakirim

) sogumaya biraktim, oda isisina gelinceye kadar bekledim nihayetinde yanina gittim hizlica motosiklet dedim ayni tepkiyi alinca hem cok uzuldum hemde ne kadar salak oldugumu anladim

10 yil falan onceydi. daha sonra bugune kadar basarisiz onbinlerce denemem olmustur herhalde.
simdi sene 2006 ben ABD deyim bizimkiler TURKIYE de ankarada MSN araciligi ile konferans gorusmesindeyiz. babam karsimda oturuyor bende atin intikami vaziyetinde babama dedim ki "motosiklet"

babamin cevabi su oldu
"yani oglum hani almazsan ben memnun olurum"
bilmem anlatabildim mi?

ozetle benim ekonomik ozgurlugumu elime almam isleri degistirdi, gerci hala razi degiller ama sansimi denicem
kissadan hisse bence her bireyin ve ailenin recetesi farklidir ama ayse sule bilgic in teknigi cok hosuma gitti zevkle okudum yani halen bizimkilerle ikamet ediyor olsaydim vallahi bunu yapardim ahanda buraya yaziyorum hani yalan soyluyorsam motora binmek nasib olmasin al bu da sana buyuk yemin

selamlar