motor

my.php
[/URL][/IMG]

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Harbiturk, jeynajeyna sitede yeni uye ve bilirsin genelde aramiza yeni katilan arkadaslar forum kurallari konusunda yeterli bilgiye sahip olmayabiliyorlar. Senden daha yardim icerikli bir mesaj beklerdim.

Jeynajeyna asagidaki linkte forum kurallari ile ilgili duyurular var. Lutfen onlara gozatmani rica ederim.

http://www.motosiklet.net/forum/forum-kurallari-ve-sik-sorulanlar/

Bu arada resmini yayinladigin motor cidden bir harika! :) Bu tur resimler icin forumda RESIMLER bolumunde konu basligi acman gerekiyor.

Modların yazdığını okumayan benim yazdığım mı mı okuyacak

Topic açmadan önce kuralların okunması gerek

Topic açmadan önce topic örneğinin incelenmesi gerek

Sende bana yazdıklarınla forum kurallarını ıhlal etmış oluyorsun ( lüzümsuz polemik oluşturmak ) yaaa

Bırakta herkes kendi görevini yapsın

Sende öyle

forum kurallarını bir kere bile okumadım :)

gereksiz bişey yapmadığım için sorun yok :cherry:

ya üç beş ay sonra bu açtığın konuları görüp kendi kendine güleceksinn,bunun için forum kurallarını okuma,çünkü zaten okumayacksınnn,pişersin acele etme

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Modlarin yazdigini okumayan senin yazini da okumayacaksa ne diye yazi yaziyorsun forumlara o zaman kardesim? Onune gelene laf yetistiriyorsun, forumdaki yegane islevin bu galiba.

AAAAA gençler ne kadar ayıppp,dilinize acı biber sürerim sizinn ,lütfen kırmayın birbirinizi:rendeer:

Şşşştt...

Jeyna Rus asıllı Türkiye'de yaşıyan bir arkadaşımız. Kuşadası'ndan. Nazik olalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi niye tartışıyonuz yurdum insanı..

abi türk, rus, alman, italyan, vs bütün insanlar eşittir kendinize nasıl saygı duyulmasını istiyosanız karşınızdakınede aynını gösterin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar