Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar motoru hergün temizlemekten sıkıldım.Yıkatmanında bir zararı olur diye korkuyorum.Motoru benzincide yada oto yıkamalarda yıkatmanın herhangi bir sorunu olabilir mi ?
Bu motordan motora değişir mi ? motorum cbr 125
Tazyikli su stickerları çıkartabilir ama kasma o kadar her gün yıkamasan nolcak Ben haftada kendim siliyorum temizliyorum tamam. Bu motorlar hergün yıkamaya gelmez.
Tazyikli su stickerları çıkartabilir ama kasma o kadar her gün yıkamasan nolcak Ben haftada kendim siliyorum temizliyorum tamam. Bu motorlar hergün yıkamaya gelmez.
Valla ben benzinlikte yıkatmaktan korkuyorum. İçine su falan girer bişey olur kendim evde ıslak süngerle silerek yıkıyorum. Arkasından da kuru bir bezle geçiyorum yeterlidir bu yaz aylarında.
Ne gibi zarar? Ben öyle pek mekanik aksama bulaşmıyorum. Sadece içeri hava tutuyorum tozu gitsin maksat. Boyaya bir zararı olmuyor süngerin. Yumuşak yumuşak temizliyorum.
Gönül rahatlıgıyla yıkayabilirsin.Suyu grenajlara yakın tutturma yeter..
Birde göstergelerin o kısma çok su gelmesini önle...Ben 2 günde 1 yıkıyordum gerçi şuan ne halde oldugunu bile bilmiyorum oda var ama..
Motorun daha yeniyse(15 gün-1 ay) normaldir her gün temizlemen, zamanla 3 günde 1, 7 günde 1, 30 günde 1 ... böyle gider....
Islak mendille temizliyorum ben
Islak mendil yapacağım en son şey.Tamamen iz bırakıyor Grenajları tüysüz bir bezle siliyorum su ile ama kuyruk altı için amartisörün olduğu taraf ne ile sileceğim bilmiyorum.Yağmurlu bir günde sürmüştüm aşırı çamur almıştı o zamandan beri duruyor