Aslında basıncının oto yıkamacılardaki profesyonel cihazlardaki kadar yüksek olmaması iyi bir şey. en azından elektroniklere vb. bir yerlere su kaçmaz.okaoda xc3820 kömürsüz şarjlı modelini almış bulunmaktayım. 1000 liralık bir cihazdan çok fazla birşey beklemiyordum açıkçası sadece musluğa ulaşamadığım için böyle bir tercihte bulunmuştum. Bir damacana su bir kova sabunlu su ile motorumu detaylı köpürttüm ve duruladım. Çok kalıplaşmamış kirleri kolaylıkla götürebilecek tazyiği var. Köpük konusunda da çok fazla umutlanmayın Çok iyi bir performansı yok. 5 tane tazyik modu var. Yanında 5 metre hortum ile geliyor. Ayrıca 2.5 litrelik kola şişesine takılan bir ucu daha var kola şişesini tabancaya sabitleyip onunla püskürtme yapabiliyorsunuz.![]()
Tövbe haşa BDSM çantası sandımokaoda xc3820 kömürsüz şarjlı modelini almış bulunmaktayım. 1000 liralık bir cihazdan çok fazla birşey beklemiyordum açıkçası sadece musluğa ulaşamadığım için böyle bir tercihte bulunmuştum. Bir damacana su bir kova sabunlu su ile motorumu detaylı köpürttüm ve duruladım. Çok kalıplaşmamış kirleri kolaylıkla götürebilecek tazyiği var. Köpük konusunda da çok fazla umutlanmayın Çok iyi bir performansı yok. 5 tane tazyik modu var. Yanında 5 metre hortum ile geliyor. Ayrıca 2.5 litrelik kola şişesine takılan bir ucu daha var kola şişesini tabancaya sabitleyip onunla püskürtme yapabiliyorsunuz.![]()
köpük için sabunlu su değil tabancanın altına takılan hazneye konsantre yıkama şampuanı ve su koyarsanız daha verimli olacağını tahmin ediyorum.Köpük konusunda da çok fazla umutlanmayın Çok iyi bir performansı yok
ben oraya 3 harfli marketlerde satılan en ucuzundan bulaşık deterjanı koyuyorum güzel sonuç veriyor.köpük için sabunlu su değil tabancanın altına takılan hazneye konsantre yıkama şampuanı ve su koyarsanız daha verimli olacağını tahmin ediyorum.
Hayırlı olsun benim jet x scootra yetiyor![]()
Nasıl,performansdan memnun kaldın mıvalla fışkıyeyi aldım, yağmur nedeniyle motoru yıkayamadım ama koydum köpüğü bütün banyoyu yıkadım![]()
Nasıl,performansdan memnun kaldın mı
Batarya gayet yeterli kullanmadığım zaman iki haftada bir şarj et diyorda ben aylardır etmiyorum umarım bozulmaz.araba yıkamaya bence biraz eksik kalır (kuş kakası zart zurt yapışan şeyleri cıkartmayabilir) fakat motosiklete zarar vermeyecek şiddette güzel bir basıncı var, ben beğendim.
batarya ömrünü test edemedim ama tek batarya çok rahat çıkartır detaylı yıkamayı gibi geldi.
Batarya gayet yeterli kullanmadığım zaman iki haftada bir şarj et diyorda ben aylardır etmiyorum umarım bozulmaz.
Araba yıkamak için hiç denemedim 4.kattan çok zor olur su taşımak.
Tü kaka seyler için ekstradan malzeme alsakta benzinciye göre amorti edilecek.
ben 3-5 kez kullandım, tek batarya arabaya da yetiyor, iki motora birden de yetiyor.araba yıkamaya bence biraz eksik kalır (kuş kakası zart zurt yapışan şeyleri cıkartmayabilir) fakat motosiklete zarar vermeyecek şiddette güzel bir basıncı var, ben beğendim.
batarya ömrünü test edemedim ama tek batarya çok rahat çıkartır detaylı yıkamayı gibi geldi.
bataryalı aletlerde işiniz bitince şarj edip öyle kaldırın.Batarya gayet yeterli kullanmadığım zaman iki haftada bir şarj et diyorda ben aylardır etmiyorum umarım bozulmaz.
Araba yıkamak için hiç denemedim 4.kattan çok zor olur su taşımak.
Tü kaka seyler için ekstradan malzeme alsakta benzinciye göre amorti edilecek.