dükkana kavgaya falan gidersiniz . Başınıza iş alırsınız
sizede geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu şimdi benim izlediğim yol motoru aldım kırıkkalede usta geziyorum işte şurayı yap burayı yap hepsi birbirinden üçkağıtcı en son bi ustaya gittim dedimki usta benim daimi ustam olurmusun yoldada kalsam gelicen dağdada kalsam gelicen tamam dedi saolsun bu arada mondial yetkili servisi yani bi parça lazım olduğunda hemen isteyebiliyor bunu neden dedim ustalarınız yetkili servis olursa parça istemesi bir nevi kolaylaşıyor gelelim ustanın dürüstlüğüne allah bin razı olsun adamda allah korkusu var başta bu çok önemli bi arızayı yaptığı zaman beğenmedim dediğim zaman anlını bile kırıştırmaz paran yoksa sonra ver der tabi bunların karşılığında bende adama güven verdim yani uzun lafın kısası 1) tek ustaya giderim başkasına dokundurmam (istisnalar hariç) 2)karşılıklı güven çok önemliMOTORA YENİ BAŞLAYACAKLARA İBRETLİK HİKAYE...
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun...
aynı kaderi paylaşıyoruz başıma geleni anlatiim sana
daha ilk motorumu almış ilk güzel bir kazık yemişim yolda kaldım
usta diye şerefsizin birine götürdüm elektriği saçma sapan şekilde bi yerlere bağladı flaşörü bilmem neyi yaktı daha sonra gel yaparız dedi saf ve tecrübesizim tabi tamam dedim yedim kazığı
daha sonra gittiğimde adam orda yok ve aslında hiç orda çalışmamış bile sadece beyin ve konjektöre (konjektörde hz isa zamanından kalma bi konjektör çıkma yani) 350 tl para verdim. motor keeway sl di o zmanlar
daha sonra tabi tekrar yolda bıraktı beni silivride depriaj telim koptu yolda kaldım güya tekirdağa gidicektim gezmeye
teli taktık 30 TL
çıktım geri dönüyorum vaz geçtim gitmekten selimpaşa tarafında yaklaşık 20 km sonra tekrar yolda kaldım
teli takan sözde usta kamyonla geldi motoru çekti ve bunun işi çok bugün olmaz sen git dedi
safım tabi gittim motoru bırakıp evimle silivri arası 55 kmden fazla
bana telefon açtı konjektör yanmış yenisi lazım dedi gittim aldım götürdüm (70 TL)
bugün olmaz sen git sonra ben seni ararım gelir alırsın dedi eve gittim 1. 110 KM GİDİŞ GELİŞ
ertesi gün aradı elektrik tesisatı yanmış dedi gittim aldım götürdüm 2. 110 KM GİDİŞ GELİŞ + 60 TL ELEKTRİK TESİSATI PARASI
bugün olmaz dedi sonra gel gittim tekrar eve
ertesi gün tekrar aradı
statör yanmış dedi gittim aldım götürdüm 3.110 KM 140 TL STATÖR PARASI
bugün olmaz sonra gel ben seni ararım dedi yine gittim
bak her gidiş gelişte 110 km yol gidiyorum otobüs tepelerinde
ertesi gün yine gel dedi bende sevindim oldu artık diye ve ne dedi biliyomusun inanamazsın!!!
BEN ELEKTRİKTEN ANLAMIYORYUM AL BUNU KAMYONLA GÖTÜR
VARYA ŞUAN ANLATIRKEN BİLE ELİM AYAĞIM TİTRİYOR!
ALDIM KAMYONLA BİZİM EVİN O TARAFA GÖTÜRDÜM 150 LİRA DA KAMYONA VERDİM YOK YERE.
VE MOTORUN ARIZASI NEYMİŞ TAHMİN ET! İŞTE BİLMEYİNCE BİRİLERİ ELİNE NE GELİRSE GEÇİRİYO
MOTORUN SORUNU 20 LİRALIK SAÇMA SAPAN LANET OLASI ATEŞLEME BOBİNİ ŞİŞMİŞ.
SADECE BU 20 LİRALIK ŞEY İÇİN ONCA YOL ONCA YOL PARASI VE SEFİLLİK!
BU LANET OLASI MOTOR YÜZÜNDEN EVİMİ BOŞALTTIM VE ŞUAN AİLEMLE YAŞAMAK ZORUNDAYIM.
İSTERSE ADMİN BENİ SİLEBİLİR AMA NE KADAR BÖYLE USTAYIM DİYE GEÇİNEN ŞEREFSİZ KANSIZ İNSAN VARSA
ALLAH BELASINI VERSİN HEPSNİN!
MOTORA YENİ BAŞLAYACAKLARA İBRETLİK HİKAYE...
(satoyama tarafından editlenmiş halidir)
daha ilk motorumu almış güzel bir kazık yemiştim ve yolda kaldım..
usta diye şerefsizin birine götürdüm, elektriği saçma sapan şekilde bir yerlere bağladı, flaşörü bilmem neyi yaktı "daha sonra gel yaparız" dedi saf ve tecrübesizim tabi "tamam" dedim ve yedim kazığı.
daha sonra gittiğimde adam orda yok ve aslında hiç orda çalışmamış bile! sadece beyin ve konjektöre (konjektörde hz isa zamanından kalma bi konjektör çıkma yani) 350 tl para verdim. motor keeway sl di o zamanlar.
daha sonra beni tabiki tekrar yolda bırakt. silivride debriyaj telim koptu yolda kaldım (güya tekirdağa gidicektim gezmeye)
teli taktık 30 TL
çıktım geri dönüyorum vaz geçtim gitmekten, selimpaşa tarafında yaklaşık 20 km sonra tekrar yolda kaldım.!
teli takan sözde usta kamyonla geldi motoru çekti ve bana "bunun işi çok bugün olmaz sen git" dedi.
safım ya motoru bırakıp gittim, tabi bu arada evimle silivri arası 55 kmden fazla..
bana telefon açtı; "konjektör yanmış yenisi lazım" dedi gittim aldım götürdüm (70 TL)
"bugün olmaz sen git sonra ben seni ararım gelir alırsın" dedi! eve döndüm ilk 110 KM GİDİŞ GELİŞ
ertesi gün aradı "elektrik tesisatı yanmış" dedi! gittim aldım götürdüm ikinci 110 KM GİDİŞ GELİŞ + 60 TL ELEKTRİK TESİSATI PARASI
"bugün olmaz sonra gel" dedi! dömdüm tekrar eve.
ertesi gün tekrar aradı.
"statör yanmış" dedi! gittim aldım götürdüm. 3.110 KM 140 TL STATÖR PARASI
"bugün olmaz sonra gel ben seni ararım" dedi! yine eve döndüm.
bakın her gidiş gelişte otobüs tepelerinde. 110 km yol gidiyorum..
"ertesi gün yine gel" dedi! bende oldu artık!! diye sevindim ve ne dedi biliyomusun inanamazsınız!!!
"BEN ELEKTRİKTEN ANLAMIYORYUM AL BUNU KAMYONLA GÖTÜR" dedi!
ALDIM KAMYONLA, BİZİM EVİN O TARAFA GÖTÜRDÜM, YOK YERE 150 LİRA DA KAMYONA VERDİM.
ARKADAŞLAR MOTORUN ARIZASI NEYMİŞ TAHMİN EDİN!? İŞTE İŞİ BİLEMEYİNCE BİRİLERİNİN ELİNE NE GELİRSE GEÇİRİYOR!
BU LANET OLASI MOTOR YÜZÜNDEN EVİMİ BOŞALTTIM VE ŞUAN AİLEMLE YAŞAMAK ZORUNDAYIM.
İSTERSE ADMİN BENİ SİLEBİLİR AMA NE KADAR BÖYLE USTAYIM DİYE GEÇİNEN ŞEREFSİZ KANSIZ İNSAN VARSA
MOTORA YENİ BAŞLAYACAKLARA İBRETLİK HİKAYE...
daha ilk motorumu almış ilk güzel bir kazık yemişim yolda kaldım
usta diye şerefsizin birine götürdüm elektriği saçma sapan şekilde bi yerlere bağladı flaşörü bilmem neyi yaktı daha sonra gel yaparız dedi saf ve tecrübesizim tabi tamam dedim yedim kazığı
daha sonra gittiğimde adam orda yok ve aslında hiç orda çalışmamış bile sadece beyin ve konjektöre (konjektörde hz isa zamanından kalma bi konjektör çıkma yani) 350 tl para verdim. motor keeway sl di o zmanlar
daha sonra tabi tekrar yolda bıraktı beni silivride depriaj telim koptu yolda kaldım güya tekirdağa gidicektim gezmeye
teli taktık 30 TL
çıktım geri dönüyorum vaz geçtim gitmekten selimpaşa tarafında yaklaşık 20 km sonra tekrar yolda kaldım
teli takan sözde usta kamyonla geldi motoru çekti ve bunun işi çok bugün olmaz sen git dedi
safım tabi gittim motoru bırakıp evimle silivri arası 55 kmden fazla
bana telefon açtı konjektör yanmış yenisi lazım dedi gittim aldım götürdüm (70 TL)
bugün olmaz sen git sonra ben seni ararım gelir alırsın dedi eve gittim 1. 110 KM GİDİŞ GELİŞ
ertesi gün aradı elektrik tesisatı yanmış dedi gittim aldım götürdüm 2. 110 KM GİDİŞ GELİŞ + 60 TL ELEKTRİK TESİSATI PARASI
bugün olmaz dedi sonra gel gittim tekrar eve
ertesi gün tekrar aradı
statör yanmış dedi gittim aldım götürdüm 3.110 KM 140 TL STATÖR PARASI
bugün olmaz sonra gel ben seni ararım dedi yine gittim
bak her gidiş gelişte 110 km yol gidiyorum otobüs tepelerinde
ertesi gün yine gel dedi bende sevindim oldu artık diye ve ne dedi biliyomusun inanamazsın!!!
BEN ELEKTRİKTEN ANLAMIYORYUM AL BUNU KAMYONLA GÖTÜR
ALDIM KAMYONLA BİZİM EVİN O TARAFA GÖTÜRDÜM 150 LİRA DA KAMYONA VERDİM YOK YERE.
VE MOTORUN ARIZASI NEYMİŞ TAHMİN ET! İŞTE BİLMEYİNCE BİRİLERİ ELİNE NE GELİRSE GEÇİRİYO
Bu kadar iyi niyetlide olunmazki kardeşim.ankarada ama şu aşamada açıkca ifşa etmek çok uygun olmaz belki onunda kendine göre vardır sebepleri . işin sonuna bi gelelim hatasını telafi etmezse ,ozaman insanları uyarmak üzerimize borç olur .