O zaman daha kötü ya o döneme saplanıp kalmış, bunun çocukluğuna inmek lazım.
yavvv kardeş senin işin gücün yokmu ? dakika başı konu açıyorsun , forumu haybeden yere kirletiyorsun saçma sapan önemsiz şeylerle , ne oldu senin gibi arkadaşlar yüzünden forum hiç oldu , aynen devam et , kulakların çok çınlayacağa benzer böyle giderse![]()
yavvv kardeş senin işin gücün yokmu ? dakika başı konu açıyorsun , forumu haybeden yere kirletiyorsun saçma sapan önemsiz şeylerle , ne oldu senin gibi arkadaşlar yüzünden forum hiç oldu , aynen devam et , kulakların çok çınlayacağa benzer böyle giderse![]()
arabaya binmeden el frenini indirmek nasıl mantıksız bir davranışsa, motosiklete binmeden motoru ayaklıktan almakta öyledir. geçmiş olsun ama bundan sonra dikkat edersiniz artık.Ayaklıktan İndirdim Motoru Tam Binicem Elim Kaydı Motor Yavaş Yavaş Yan Yatmaya Başları Çektim Baya Bi Olan Oldu Kaldıramadım Yan Yattı
di mi? birde sağa yatırma -sola yatırma mevzuu var ben hep sola yatırıyorumSağa mı yattı sola mı o önemli bak sağa yattıysa problem değil ama sola yattıysa dini açıdan caiz değil diyenler var