Motor Yan Yattı

Kocaeli İl Temsilcisi
yavvv kardeş senin işin gücün yokmu ? dakika başı konu açıyorsun , forumu haybeden yere kirletiyorsun saçma sapan önemsiz şeylerle , ne oldu senin gibi arkadaşlar yüzünden forum hiç oldu , aynen devam et , kulakların çok çınlayacağa benzer böyle giderse :)

yavvv kardeş senin işin gücün yokmu ? dakika başı konu açıyorsun , forumu haybeden yere kirletiyorsun saçma sapan önemsiz şeylerle , ne oldu senin gibi arkadaşlar yüzünden forum hiç oldu , aynen devam et , kulakların çok çınlayacağa benzer böyle giderse :)

İşin ilginç yanı yöneticiler neden müdahale etmiyorlar?
Bu siteye yeni üye olduğum zaman bir mesajımda tamamen kalın harfler kullanmıştım. Ve bu vatandaş bunca saçma konuyu açarken forumun en altında online görünen moderatör beyefendi tarafından uyarılmıştım...
(al inadına Bold) :cherry:

İrfan,seni geçecek bu kerata yahu:mrgreen:

Ayaklıktan İndirdim Motoru Tam Binicem Elim Kaydı Motor Yavaş Yavaş Yan Yatmaya Başları Çektim Baya Bi Olan Oldu Kaldıramadım Yan Yattı
arabaya binmeden el frenini indirmek nasıl mantıksız bir davranışsa, motosiklete binmeden motoru ayaklıktan almakta öyledir. geçmiş olsun ama bundan sonra dikkat edersiniz artık.

Düşenin dostu olmaz. ilk tekmeyi sen vursaydın. Konuyu her okuyan bir tane vuracak zaten. :p

Yediniz adamın başını. Forumdan çıkızlaştırılmış garibim :cherry:

birşey olmazzz adamlar cross motorlarla takla atıyor fazla yatarsa biraz benzin akar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar