Tabi ki 10w40 tam sentetik.
Kitapçığa baktın mı ne yazıyor?
Kitapçıkta 10W30 yazıyor evet biliyorum önceden de konuşmuştuk. Ama şuan motorda 15W50 var zaten. Servis 15W50 koymuştu. 10W30 pek bulunmadığı için 10W40 düşünüyorum. Merak ettiğim 10W40 mı daha iyi olur 15W50 mi?Kitapçık "TVS TRU4 PREMIUM oil(SAE 10W30 API-SL, JASO MA2)" öneriyor.
Servisin elinde 10W30 yokmuş. 10W30 bulup yağı kendim götüreceğim. Peki 10W30 soğuk havalarda veya sıcak havalarda sorun çıkarır mı?Yani kitapçığında 10W-30 yazan motora neden 15W-50 koyarlar ki? 10W-30 bulunabilen bir yağ esasen; neredeyse tüm yeni model Honda'lar 10W-30 kullanıyor. 15W-50 ile devam etmeyin bence...
Abi Hindistan'da bile 10W-30 kullan diyorlarsa isterse Kıbrıs'a gitsin yaniMotosikletin kaç kilometrede ? 100.000 altındaysan fabrikanın önerdiği 10W30 u kullan bulamıyorsan 10W40 da olur..
kışın 10W30 daha iyidir , Antalya gibi 40-45 derecelere varan bir şehirdeysen hava soğutma bir motora 10W40 kesinlikle daha iyidir , bu şartlarda uzun otoban sürüşü yapacaksan 15W50 de kullanılabilir..
10W-40'ın çok sıkıntı çıkaracağını zannetmem. Hondalara da 10W-40 koyan çok servis var.Kendimiz yağ götürürsek garantiden çıkıyormuş. 10W40 koyuyorlarmış zaten. Gaziantep'te yaşıyorum yazın havalar sıcak. 10W40 koyduracağım mecbur. 3300 kilometre şu an.
fazla ama hangi şartlar için , mesela kışın günlük kısa mesafe kullanım için evet çok fazla ama yazın 40 derece ortalık yanıyor diyelim ve otobana çıktın 20 dk 9000 devir gittin , işte burda 15W50 en iyi yağlamayı yapar15W-50 fazla ama, o net.
Bilemedim, 125cc bir motosiklet ile otobana çıkıp 20dk boyunca 9.000dd çevirmek makul bir kullanım şekli midir net bir fikrim yok açıkçası; bana makul gelmiyor. Normal dışı bir kullanım ihtimali için diğer durumlarda yetersiz yağlamaya sebep olabilecek kadar kalın bir yağı kullanmak istemem ben şahsen. 125cc ile otobana çıkmamak lazım.fazla ama hangi şartlar için , mesela kışın günlük kısa mesafe kullanım için evet çok fazla ama yazın 40 derece ortalık yanıyor diyelim ve otobana çıktın 20 dk 9000 devir gittin , işte burda 15W50 en iyi yağlamayı yapar![]()
Yağ firmalarının cirolarını araştırdım. Geçenlerde bahsi geçmişti. Motul, Castrolden daha çok ciroya sahipmiş. Bu da bana sürpriz oldu.
anlaşıldı sen Adana , Antep taraflarına pek gitmemişsin , adamlar 125 liklerle otoyolda bir gidiyorlar egzozdan alev çıkıyorBilemedim, 125cc bir motosiklet ile otobana çıkıp 20dk boyunca 9.000dd çevirmek makul bir kullanım şekli midir net bir fikrim yok açıkçası; bana makul gelmiyor. Normal dışı bir kullanım ihtimali için diğer durumlarda yetersiz yağlamaya sebep olabilecek kadar kalın bir yağı kullanmak istemem ben şahsen. 125cc ile otobana çıkmamak lazım.
British Petroleum gibi yüzlerce petrol kuyusu işleten devasa bir şirketin pazarını , Motul gibi butik sayılabilecek bir üretici ile mukayese etmek Honda ile Moto Guzzi yi karşılaştırmak gibi birşeydir herhaldeBana pek olası gelmedi bu yahu. Aralarındaki büyüklük farkı devasa. Hatırlıyorsan veya tekrar bulabilirsen nereden baktığını iletebilir misin?
Benim bulabildiğm Motul 2024 ciraso 600 mio EUR.
Burayı eklerken de sanırım seni yanıltan şeyi buldum, Castrol Global'in gelirini açıklamıyor BPCastrol India için var o da 550 mio EUR civarında.
Yani Castrol India neredeyse Motul'ün tamamı kadar =)
O manyakların ne yaptığından bana ne yahu?anlaşıldı sen Adana , Antep taraflarına pek gitmemişsin , adamlar 125 liklerle otoyolda bir gidiyorlar egzozdan alev çıkıyor
...
British Petroleum gibi yüzlerce petrol kuyusu işleten devasa bir şirketin pazarını , Motul gibi butik sayılabilecek bir üretici ile mukayese etmek Honda ile Moto Guzzi yi karşılaştırmak gibi birşeydir herhalde![]()
tamam işte o manyaklar için 15W50 diyoruz , konu sahibi arkadaş üstüne alınmasın amaO manyakların ne yaptığından bana ne yahu?Ben sağduyulu kullanımdan bahsediyorum.
umarım ışe yaramaz manasında yazmamışsındır , incinirim hasen çok yaramaz bir adamsın =)