motor yağı

bugün yeni motorumun 400 km bakımlarını yaptırmaya servise gittim. öncelikle yağı değiştiç kullanma kılavuzunda 15w40 kullanın yazıyor ama servisede dedim böyel böyle diye onlar sanırım castrol 20w50 koydular. neyse bakımlar yapıldı bastım eve geldim. 3 saat sonra tekrar motora bindim ama şimdi çalışmıyor. yağ ile alakalı olabilirmiki???

çalışmamasinin yağ ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence başka sebeptendir

çelikatlı bende netten baktımda sıcak havalar için daha uygunmuş o yağ napcaz gari :) motor kaldı kapının önünde

Benim motor 990km civarında yazın olsun bende 1000km bakıma götürcem benim bayii 1000km de götürcen dedi
motora göre değişiyo demekki senin motor ney?

Hangi kasap ona 20w50 koydu ya?Yuh!!!
sen bir daha sor 15w50 filan mı yoksa..Oda olmaz gerçi de..Traktör mü bu 20w50 koyuyorlar????

yok abi yağ kutusunu gördüm ben koyarken yanındaydım elemanın castrol 20w50 yazıyodu bide 4T yazıyodu. napmam gerek şimdi. burda yanlış olan olay ne ???

yahu babam motora 30 milyar verdi motor çalışmıyor ya la. satıyom ben bu motoru zaten çok ağır ben 70 kiloyum motorsikelet 160 kilo. ölcem gitçem zaten üstünde bi gün bas bas gidiyo şerefsiz süper ötesi ama hız makinesi işte zevki ayrı heyecanı ayrı ama adrenalina kalbim dayanamıcak bu gidişle. birde bu yağ oalyı çıktı. insan bazen tak diye soğuyo işte :(

rr dan soğuyan birinide yeni duyuyorum. Sen ona yanlışlıkla motor demissin ama bir canavar o motor degil

emre biliyorum canavar oldğunu soğudum dediysem şaka yaptım ya neyse artık yarın servisi ayağıma çağırcam ya gelirler ya da o hondanın da servisinin o elemanlarında. neyse herkese iyi akşamlar. o yağı yanlış koydular belliki. ellerindemi yoktu neydi ya. pöf

Motorla veya yağla ilgili bir sorun mudur bilmem de. Kış için 20-50 çok kalın bir yağ. Honda bayiliğini bu adamlara nasıl vermişler anlamadım...

motorda benzın vrmı ???

yoksa çalışmaz.
benzine servis karışmaz,,,

ve o motor vıtesteyken yan ayaklık açıksa çalışmaz,

Buram buram reklam koktu bee az pencereeyi açayımda ceryan yapsın :mrgreen:

Birisi de yazmış,saolsun....Çok saol ya valla bilmiyordum 20w50 4t motorsiklet yağı olduğunu,iyi oldu öğrendim.
Arkadaşım ben yağında değilim,adam 600rr dan bahsediyor...!!!!Hey Allah'ım ya..

Ahmet abi,sen bir efsanesin ufaklık,meksefeye de baksınlar mı abi?Karbüratör de tıkanmıştır dimi abi,hatta zinciri de söküp bi yağlasınlar,
Zırcahiller ordusu oldu burası iyice he..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar