motor yağı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortada ne yağ var ne rr ne servis.. çocuk gelmiş burda milletle testis geçiyor.

Kimse kusura bakmasın bende böyle düşünüyorum 400 km de de yağ değişimine hangi servis çağırır ? Ve çok ağır diyorsun belli motosiklet geçmişin yok...

yahu babam motora 30 milyar verdi motor çalışmıyor ya la. satıyom ben bu motoru zaten çok ağır ben 70 kiloyum motorsikelet 160 kilo. ölcem gitçem zaten üstünde bi gün bas bas gidiyo şerefsiz süper ötesi ama hız makinesi işte zevki ayrı heyecanı ayrı ama adrenalina kalbim dayanamıcak bu gidişle. birde bu yağ oalyı çıktı. insan bazen tak diye soğuyo işte :(

Çocuğum havalar soğuk-üstünü ört üşürsün,grip olursun; sonra 600rr'da hayal edemezsin...:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

yahu babam motora 30 milyar verdi motor çalışmıyor ya la. satıyom ben bu motoru zaten çok ağır ben 70 kiloyum motorsikelet 160 kilo. ölcem gitçem zaten üstünde bi gün bas bas gidiyo şerefsiz süper ötesi ama hız makinesi işte zevki ayrı heyecanı ayrı ama adrenalina kalbim dayanamıcak bu gidişle. birde bu yağ oalyı çıktı. insan bazen tak diye soğuyo işte :(

Bak ben de Adrenalina Lİma'ya kalbim dayanmıyor....Aslan-arkana yaslan...hem cahil-hem salaksın sen...

sorun çözüldü arkadaşlar. adamlar yağı fazla koymuş. 4 litre yağ koymuş şerefsizler. bugün geldiler ve evin önünde yağı boşalttılar ve tekrardan üst sınır çizgisine kdr yağ koydular. dün üst sınır çizgisinin baya üstünde koymuşlar yağı namussuzlar. dün bi de servisten eve kdr kullandım cihazı. motor nasılda boğulmuşda iyi dayanmış gene.

Bak sana yalancı imasında bulunuyorlar bunları görmemezden gelemezsin
Motorla senin bir fotonu görsekte herkez utansa bu davranışından :)
Elinde kırmızıgül yada mendil olsun ama!

Geçen benim jetle benzinliğe girdim, doldur depoyu dedim, şerefsizde jet yakıtı yoktu heralde, basmış 95 oktanı, tam havalanıcam alet tekliyor, hay dedim sizin koycanız benzinin kalitesine : ))

600 rr ve 20w 50 yağ :D

git değitir hemen 20w 50 yağ hele 600rr gibi devirli bir motosiklette büyük sorunlara yol açar demedi deme..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

troll mü bu şahıs eğer öylese hemen alın bunu dışarı...

vah vah ergenlik travması geçiriyo galiba ama biraz hızlı başlamışsın honda falan :D çin malı desen belki yutardık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar