motor yağı ve motosiklet kesmek

merhabalar benim 3 ayrı sorum olacak;
1- pulsar 200ns kullanıyorum, yaz için motor yağı tavsiye eder misiniz? kullanım kılavuzunda harhangi bir tavsiye göremedim.
2- sizce kaç kmde bir yağ ve yağ filtresi değiştirmeliyim?
3- şasi ve motoru sağlam fakat karenajı-aynası vs. sağlam olmayan ucuz yollu çin malı bi cross motor alıp kesip-biçmeyi düşünüyorum, daha önce böyle bi işe girişmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

1- Genelde yazlık kışlık diye kamyoncular gibi motorlarda yağ sezonluk değişmez. Bulunduğun bölgenin kış koşullarına uygun numarayı doldur devam et.
2- Her 20 binde filtre, her 10 binde yağ değişimini ben yaparım ama herkesin değiştirme aralıkları farklıdır. Ortalık karıştırma sorusu bu.
3- Bilgim yok..

merhabalar benim 3 ayrı sorum olacak;
1- pulsar 200ns kullanıyorum, yaz için motor yağı tavsiye eder misiniz? kullanım kılavuzunda harhangi bir tavsiye göremedim.
2- sizce kaç kmde bir yağ ve yağ filtresi değiştirmeliyim?
3- şasi ve motoru sağlam fakat karenajı-aynası vs. sağlam olmayan ucuz yollu çin malı bi cross motor alıp kesip-biçmeyi düşünüyorum, daha önce böyle bi işe girişmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
2. Sorunun cevabı bakım aralıkları kaç binde bir ise o sürede yani bakımdan bakıma. 10 40 KALİTELİ bir yağ genelde uygundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar