Ufak bi işim vardı garajdan çıktım unuttumMotoru çalıştırıp nasıl unuttun ya? Hararet yapmış mı? Ona bak.
Hararet göstergesi normal di iyi Isı vardı ama kapatıp bir daha çalıştırdım ters bişey yoktuSu soğutma motora birşey olmamıştır yinede su ve yağ seviyesini kontrol et , sağından solundan akar kokar var mı bak..
Motor Cbr 250 su soğutmalı hareret normaldi 2 saat oldu biraz önce baktım bir daha çalıştırdım normal her zamanki gibi çalıştı sıkıntısızSu soğutmalı ya da scooter ise bir şey olmamıştır, hararet de yerinedeymiş...
125-250CCde çok bir şey olacağını sanmıyorum içinde ki yağa vs. göre de değişir bu durum ama bir daha yapmamaya çalış. Radyatör ve fanları yeterli oluyor düşük CC motosikletler için. Sağından solundan terleme , damlama vs. var mı diye yine de bak.Motor Cbr 250 su soğutmalı hareret normaldi 2 saat oldu biraz önce baktım bir daha çalıştırdım normal her zamanki gibi çalıştı sıkıntısız
O kadarda değil üstad rahat olmasınlar en azındanSoğutma sistemi olan motorda bir sorun yoksa, iki saat değil, yirmi iki saat olduğu yerde çalışsa bir şey olmaz. Rahat ol.
Şimdi baktım bi terslik görünmüyor bir daha çalıştırdım sıkıntı yok gibi125-250CCde çok bir şey olacağını sanmıyorum içinde ki yağa vs. göre de değişir bu durum ama bir daha yapmamaya çalış. Radyatör ve fanları yeterli oluyor düşük CC motosikletler için. Sağından solundan terleme , damlama vs. var mı diye yine de bak.
aküden geçtim hocam artık yaAkü de zayıflar diye düşünüyorum.
Endişelenmesinler diye mübalağa yaptım. Sizin bunu anlamış olmanız gerek.O kadarda değil üstad rahat olmasınlar en azındanözellikle kapalı garajdaysa çok uzun süre sonra contalar , motorun etrafındaki kablolar , hortumlar vs zarar görebilir..
Tam kapasitede şarj etmesede iş görecek kadar şarj ediyorlar. Arabalarda ise rölanti devrinde tam kapasite şarj ediyor.Akü de zayıflar diye düşünüyorum.