Motor Tutkunu Ünlüler.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hakan Gündüz diyince aklıma panaromalar geldi, ne günlerdi be :)

değil mi?:)

Ne güzel şeylerdi onlar.
di-di-di-jeyy panaromaaa!
:)

Bir de Gala serisi vardı.

Nasıl yapıyor bu herif bunları?
sorusu kafamızı çok kurcalardı.:cat:

Bence Motorun çok Fazla Olması Demek Daha çok Dengesiz,serseri(benim Gibi:( )
Ayrıca Bilgisiz Cahil Motor üzerinde Ayı Diye Tabir Edebileceğimiz Hanzolar Kat Ve Kat Artacak.
Bırakın Bu Güzellik Bizim Olsun.....

göz önünde motor kullanan ünlülerin olması bizler için iyi bir reklam. kask takmıyacaklar tabi ki yoksa ünlü oldukları anlaşılmaz ki :) .bazı arkadaşlar da amma yermiş valla şaşırdım.neyse devam...

Ya millet yazıp durmuş, yok polat motora binsin, yok aksiyon yapsın falan filan...o motora binince herkes motor mu alacak yani??? alacak tipler de belli zaten... e e ne de olsa rol icabı vatanı kurtarıyor, ama askerlik yapmasın diye amerikaya kaçanlardan...

Zaten bu vatan da, motosikletcilerin hayatı da boyle kurtarılıyor degil mi?:wiinkk:

33148.jpg

Ya millet yazıp durmuş, yok polat motora binsin, yok aksiyon yapsın falan filan...o motora binince herkes motor mu alacak yani??? alacak tipler de belli zaten... e e ne de olsa rol icabı vatanı kurtarıyor, ama askerlik yapmasın diye amerikaya kaçanlardan...

Zaten bu vatan da, motosikletcilerin hayatı da boyle kurtarılıyor degil mi?:wiinkk:

33148.jpg

ya adam yakısıo motorun ustune ya bıde elıne 16 lı verın bont bok yemıs bızım polatın yerınde

Hanım kızımız Bebek'te oturduğundan güneşi görür görmez motoruna atlıyormuş.
Eğer başka bir yerde otursaydı, güneşi görür görmez napardı anlamadım.:)
Gerçi toplumun büyük kesiminin beklentisi güneşi görür görmez soyunup, paparazzilere selülüit mi neyse onları göstermesi.:p

Ben hakikaten merak ettim.
Bebek'te oturmayan arkadaşlar güneşi görünce ne yapıyorsunuz?
Yoksa hepiniz mi Bebek'te oturuyorsunuz?:bounce:

Daha doğrusu hız yaptığını sanmaktan hoşlanıyor diye yazılması lazım.
Altındaki motosiklet ile ne kadar hız yaptığını çok merak ettim.:mrgreen:

Altlarındaki devasa makinayla İstanbul caddelerinde keyif yapabiliyorlar.
Benim daha 40 fırın ekmek yemem lazım anladım ki.???:pr:

Garajdan çıkarıp motokros yaptığı motor resimdeki motor mu?:silent:
Bu motorla MotoKros mu? yapıyormuş?
Biri bu ablaya Motokros'un ne olduğunu ve altındaki motorun bunun için uygun olmadığını anlatsın lütfen.
Bu ünlülerde çok para var diye fena gazlamışlar gariplerimi.:p

Ben resimlere bakmamıştım daha önce.
Daha doğrusu ben topiğe bişeyler yazdığımda resim falan yoktu.
Bu gün kimler ne yazmış diye bir bakayım dedim ve resimleri gördüm.
Haberi yazan arkadaşın motosikletle yakından uzaktan bir ilgisi olmadığı fazla belli olmuş.

Biz daha çoook yırtınırız, motosiklet kültürü diye!!!!:pr:

pınarı bıde ben gorsem trafıkte nası gıdıo acep motoruda kendıgıbı havalı ah uln ah paramıs olmadıkı vespamız olsun:pale::queen::queen::mrgreen::):cyclopsan:pr::silent::p:pale::salut::cherry::wiinkk::rendeer::cat::bounce::farao::queen: :queen: daha ne yazcam yazdıkca mesaj kısa daha yazın dıo uyyus oldum ya sanane kardesım cnm kısa yasmak ıstıo

Gerçekten Kurtlar Vadisinde Polat Alemdar'ın bir motoru olsa, kafası bozulduğunda bi tur atıp gelse, bide "motosiklete binmeyi seviyorum" gibi sözleri cümle içinde geçse bizim için çok iyi olur:cat:
Hele birde trafikte adamın birini arabayla sıkıştırdığı için vursa ooh demeyin keyfimize.:queen:

polat yakında ıskenderı r1 le ezcek :queen:hakanıda hayabuzuya bağlayıp suruyece artık fılmın adı kurtlar vadısı değı ruzgarlar vadısı olcak:queen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayko cepkin abimizi de unutmayalım ;)

düşünsenize kadir inanır hayabusa ile geliyor teker yapıp iniyor kafadan kaskı çıkarıyor

Dağııılllllllllıııııınnnnnnnnn ullleeeeeeeyyyyyyyyynnnnn :D

adda delı kadır değıl tek teker kadır olurdu atardı alyazmalıyı makınesıne dağ tas dolanırdı

:queen: Hatırlıyom bu filmi.
Bi adama satıyodu motoru,adam da parayı ödemeden kaçıyodu:p Ne saftı bu emrah ya:mrgreen:

Tam ben söyleyecektim ağzımdan aldın. :mrgreen: Benden daha çok yaşayacaksın. :cherry: Benimde tam bu sahneler geçiyodu aklımdan. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen: Hatırlıyom bu filmi.
Bi adama satıyodu motoru,adam da parayı ödemeden kaçıyodu:p Ne saftı bu emrah ya:mrgreen:

Artık benimde bi motorum var ağbi bak işte nasıl biniyorum gördünmü ağbi,yaşasın ağbi ama kaskım yok benim hiç kaskım olmadı ağbi bana kask alırmısın ağbi,sağol ağbi.:queen::queen::queen:queen::queen:

alper-misirli-olacak_o.jpg

En az haftanın 2 günü kendisini Atamoto da görmeniz mümkündür..

images

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'in gençliğindeki motosiklet sevdası vaktiyle epey bi meşhurdu..

olkan.gif

Mahallenin muhtarlarındaki Temel, haftanın en az 5 günü Atamotodadır:)

Bi tanede dazlak biri vardı ama adını hatırlamıyorum:)
Atilla Saral'ın açık adresini verebilirim.. Günay Giriğin tüm seceresini verebilirim :) Diğerleride dediğim gibi sürekli atamotoya gelen meşhur şahsiyetler.. Daha bi çok ünlü gidiyo ama çoğunu tanımıyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben tam bir Angelina hayranı olduğum için Angelina ve kocası olacak olan adamın resmini koydum ;)

brad1xb6.jpg

brad2ke5.jpg

123ko3.jpg

Ünlü olmadan öncemi sonramı motosiklet tutkunlarıimişler? Önceyse eyvallah sonraysa para şımartmış hepsini:cherry:

brad pitt ile angelina'daki cesarete bak düşüp kafayı gözü yarsa milyon dolarlarca zarara girecekler. nasıl kask takmıyorlar hayretlik bir olay. menejerleri de mi uyarmıyor bunları alla alla.

güzel çalışma eline sağlık tubiş:cat:

:):mrgreen: komikler o mankenler acaba racing gibi motorlarda turbo acınca zor tutunuyorlardır:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:):mrgreen: komikler o mankenler acaba racing gibi motorlarda turbo acınca zor tutunuyorlardır:)

Aslında alıntı yaptığım bu cümleyi güzel Türkçemiz açısından inceleyip sayfalarca yazı yazabilirim.

Her ne kadar ne yazdığını bilmese de arkadaşımızın ne demek istediği anlaşılabiliyor.

İki cümle kurup kendini yoracağına, ikisini bir cümleye sıkıştırıp işi kolaylaştırmış arkadaşımız.

Ama konumuz motosiklet olunca Türkçe sevdasından vazgeçip, işin TURBO yönüne bakmak gerekiyor.

Aslında arkadaşımız şöyle demek istemiş.

Bu mankenler bir yarış motosikletinin arkasına binse, TURBO açınca o motosikletin üzerinde nasıl duracaklar?
Ya da durabilecekler mi bakalım?

Bizi de bu konu ilgilendiriyor.

hangi Turbo arkadaşım diye bir soru sormak geldi içimden.

Evet çıkarın kağıtları yazılı yapıcam.

:p

Sınav sorularımız şunlardır.

Soru 1: Turbo sisteme sahip yarış motosikletlerini maddeler halinde sayınız.

Soru 2: 1. soruya cevap veremediyseniz, Turbo sisteme sahip motosikletleri maddeler halinde sayınız.

Soru 3:
1. ve 2. sorulara verecek bir cevabınız yoksa, hiç olmazsa Turbo açınca ne olur? ona cevap veriniz.

Soru 4: Soru 4 diye bişey yok. Ben öğrenciyken soruların hiçbiri hakkında bir fikrim yoksa, fikrim olan bir konuda soru sorulmasını çok isterdim. Bu nedenle bu soru joker. İstediğiniz gibi bir cevap yazınız. Yani yukarıda ki 3 soru hakkında bir fikriniz yoksa, 4. soruyu fikriniz olan bir konuda cevaplayın...

Süreniz 0.8456 saniye.

Süre başl.............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar