Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kurtlar Vadisi, Nazım da biniyor, o bir Enduro cu.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bir bölümde kullanmıştı. Haloyu hapisten kaçırırken. Eminim kullanan kendisi değildi hareket halindeki tırın içine girmişti
Bu adam dizinin 3-5 bölümünde ss kullansa Türkiye'nin yarısı 1 aya kalmaz motosiklet tutkunu olur:mrgreen:
Gerçekten Kurtlar Vadisinde Polat Alemdar'ın bir motoru olsa, kafası bozulduğunda bi tur atıp gelse, bide "motosiklete binmeyi seviyorum" gibi sözleri cümle içinde geçse bizim için çok iyi olur:cat:
Hele birde trafikte adamın birini arabayla sıkıştırdığı için vursa ooh demeyin keyfimize.:queen:
fatih erkoç
Üç tane motosikletim var. İkisi scooter. Scooter'ları Bodrum'da, yazlıkta kullanıyorum.Honda'yı İstanbul'da kullanıyorum. Motosikleti tercih etmemin nedeni trafikte bana zaman kazandırması. Ayrıca bana özgür olduğumu hissediyor. Uçak da kullandım.Brövem var. Ama motosikletten aldığım zevki uçaktan bile almadım. (fatih erkoç)
halit ergenç
nasuh mahruki
aşkın nur yengi
Aşkın Nur Yengi, sevgilisi Mete Topçuoğlu ile birlikte motosikletle Avrupa turuna çıktı. Önceki gece Mahmutbey gişelerinde tura başlayan çift, önce Yunanistan'a, sonra da İtalya yolundan Kuzey Avrupa'ya gidecek. Aşkın Nur Yengi, yolculuk boyunca Topçuoğlu ile dönüşümlü olarak motosiklet kullanacaklarını, gidiş-dönüş toplam 15 günde seyahatlerini tamamlayacaklarını söyledi. Şarkıcı yanlarına su, bisküvi ve meyve suyu dışında hiçbir yiyecek almadıklarını da sözlerine ekledi. (Radikal) ( 25.07.1999)
oktay kaynarca
Motora binenlerin zekice bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Bu kadar stresli bir trafikle başa çıkmanın en güzel yolu motosiklet. Bizim memlekette nedense herkes otomobil manyağı. Ben de dahil. Oysa yabancı ülkelerde, motosiklet kaynıyor. Çünkü adamlar işi çözmüş. Motosikletin trafik ve park sorununa, çevre kirliliği ve yol yıpranmalarına karşı çok pratik bir çözüm olduğunu kavramışlar. Hele bayanların motosiklete binmelerine bayılıyorum.(hürriyet)
kadir inanır, arkasındaki ayşe şule bilgiç
![]()
angelina jolie ve brad pitt
![]()
![]()
![]()
![]()
Eski manken, oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, Bebek’te oturduğundan güneşi görür görmez motoruna atlıyor. Altuğ, kısa mesafeli yerlere hep Vespa’sıyla gidiyor.
![]()
Sosyetede güzelliği ve yaşadığı aşklarla gündeme gelen reklamcı Mine Kalpakçıoğlu, Honda Transalp marka motosikletiyle hız yapmaktan hoşlanıyor.
![]()
Pop şarkıcısı ve oyuncu Emre Altuğ, bahar ve yaz aylarında otomobil kullanmak yerine, BMW marka motosikletini tercih ediyor. Manken sevgilisi Çağla Şıkel ile özellikle hafta sonları İstanbul caddelerinde motosiklet keyfi yapıyorlar.
![]()
Kurye Net’in sahibi Haluk Berdan’ın eşi Deniz Hanım, cemiyet hayatında şıklığıyla tanınmasına karşın birçok ekstrem sporun da meraklısı. Bunlardan biri de Motocross. Uzun zamandır motosiklete binmeyen Berdan, nadiren de olsa garajdan motosikletini çıkarıp keyif yapıyor.
beni yazmamışsınız çok kırıldım![]()
oohooooo ye gotur cılegı sonrada kask olayına sar :queen: bende yerım o cılegı:queen:
[
![]()
Kurye Net’in sahibi Haluk Berdan’ın eşi Deniz Hanım, cemiyet hayatında şıklığıyla tanınmasına karşın birçok ekstrem sporun da meraklısı. Bunlardan biri de Motocross. Uzun zamandır motosiklete binmeyen Berdan, nadiren de olsa garajdan motosikletini çıkarıp keyif yapıyor.
bu hanmefendiyi arabamda çok taşıdım...Bizim Doktor Beyle le iş ortağıydı..çok nazik ve gerçekten güzel bir bayan..şu an Akatlarda Mayadrom civarında Formula Diyet adında bir yer açtı...Danışmanlık yapıyor..para ganioğlu gani...zengin hanımların canı çok sıkılır...
![]()
Oyuncu Atilla Saral, neredeyse iki oda bir salon Honda Goldwing motosikletiyle güneşli günlerde gezerek keyif yapıyor.
Atilla Saral'la 1993 te Etiler Akmerkezin garajında kavga ettik...Yanında Ebru Gündeş vardı..o zamanlar Ebru Gündeşle çıkıyordu...
]
Eski meslektaşım ve çok sevdiğim güzel insan Radyocu ve Dj. Hakan Gündüz çok eski bir motosikletçidir.
Henüz forum diye bir nanenin olmadığı zamanlarda motosiklet kültürünü radyodan dile getiren benim gibi bir avuç insan içinde nadide bir yere sahiptir.
![]()