Sabuncubeli'ni 2 kişi ile rahat çıkabilir mi diye sormuşsun ? Sence 110 cc motor ile böyle birşey mümkün mü ? Çıkmasına çıkar tabi ama 4. viteste çıkmayacağını garanti ederim. Düz yolda da 110 km görmesi sürekli 110 ile gidebileceğin anlamına gelmesin. Benim konforlu hisstiğim maksimum sürat 80 - 90 km, sonrasında riskin artmaya başladığını hissediyorsun. YBR'si olan bir arkadaşımla birgün uzunca bir yolculuk yapmıştık ve ben takip etmekte biraz zorlandım. Sebebi de motorun gidememesi değildi ama YBR'deki arkadaş kendini benden 10 km/h daha hızlı gidebilecek kadar rahat hissediyordu. Ben onu aynı hızda takip etdersem tedirginlik yaşıyordum. Bu sanırım cup motorun taburede oturur gibi bir pozsiyon sunmasından kaynaklanıyor.
Bu arada Crypton'a bir gün deneme sürüşü yaptım, benim motordan çok daha yumuşak ve sakin bir motor. Kullanımı da daha kolaydı. Benimki resmen deli fişek kalıyor Crypton'un yanında. İlla Cup alacaksan, almanı tavsiye ederim. Ben kendiminkini almadan önce onu denemiş olsaydım bu yumuşaklığından dolayı tercihim Crypton olurdu. Tabi benim motor kadar güçlü değil orası ayrı.