motor titriyo :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar.cygnus rs motorumda son 3-4 haftadır inanılmaz bi titreme var . gaz verinca 0-35 arası motor çamaşırmakinesi gibi sarsılıyor .korkmaya başladım giderken içerden bişey pat diye kırılıcak diye. benim cahil arkadaşlarım bin defa yapmayın dememe ramen ben yokken 5-6 dakika boyunca motor kapalıyken elcikleri ileri geri oynatmışlar bu yüzden olabilirmi acaba ?? birde ne yapmalıyım ben çözebilirmiyim sorunu?? saygılar

Karbüratörün hava ayarı aşırı zengin veya sübap ayarı istiyor.

motorcuya git burdan yardım sıkıntı yaratır sağlam bi bakıma girsin motor

Motosikleti
750x
Kaç silindir bilmiyorum ama bujilerin teki çalışmazsa inanılmaz bi titreme yapar.. tek silindirmiş.. yok ondan değil o zaman :)

Kalkışlardaki titreme arka varyatör yaylarından olabilir ama dedikleri gibi buradan tarifi zor..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Kalkışlardaki titreme arka varyatör yaylarından olabilir ama dedikleri gibi buradan tarifi zor..

scooter larda genelde kalkış titremesi bundan oluyor abi doğrusun :cat: baga bilyalar debrija varyatör aşınması vardı bi baktır

senın motorun bakım zamanı gelmış,
gevşeyen yerlerın mıktarı arttıkca,
motordan grenaj zırıltıları ve vıbrasyon (titreme) artar,

en kısa surede güzelce bır bakıma sok motoru,
motor baglantı cıvatalarına kadar bakım yapsınlar hıc sıkıntı kalmaz ...

cuplarda uygun olmayan viteste sürmede, scooter larda varyator ayarsızken kalkışlarda, çamaşır makinesi dediğin olay olur.Çok iyi anlıyorum anlatmak istediğini.Git baktır, kayışı da kontrol ettir.Unutma altındaki yamaha.Bunu yapmaması lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok teşekkürler sizin dediğiniz gibi yapıcam o zaman servise götürem ben bi .gelince haber verrim sizlere nedenini .:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar