Motor Titremesi

Motorlardakı Titreme neden gelir? Niçin gelir? Nasıl önlenmeLidir? fikriniz varmı? Bende bir tane Modenas var titreme gelio nasıl giderebiLirim?

Süspansiyonların kalitesinden kaynaklanır diye düşünüyorum. ben böyle bir şikayeti hiçbir japon dan duymadım genelde çin malları motor kullananlar böyle şikayetlerde bulunuyor...

ÇiN Motorları özellikle cok titrerler ve sizi olduğundan fazla rahatsız ederler.. Bunu önlemenin ceşitli yoları war; şase ile motor bölümü arasına lastik parcası koymak ; civatalar arasına lastik sumonlar yerleştirmek vs. gibi ..

ÇiN Motorları özellikle cok titrerler ve sizi olduğundan fazla rahatsız ederler.. Bunu önlemenin ceşitli yoları war; şase ile motor bölümü arasına lastik parcası koymak ; civatalar arasına lastik sumonlar yerleştirmek vs. gibi ..

ewet aynen motorla şase arasındaki temastan dolayı titreme olur sispansiyon fln yazan arkadaşlar sallamış plastik conta vs. ile giderilir ama zor iş o olay

slm arkadaş bana şu conta işini biraz açarmısın direk bana msj atarsan sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar