Motor Teknolojileri??

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
speedfight' Alıntı:
yaws adam gs500 le baslarmı lo hayvan gibi motor bence 250 lilik honda rebel falan var onlar ideal olabilir hiç kullanmamıs bırı ıcın ama tercıh yınede onundur ayrıca bu suziki gs500fk4 manyak bişi lo gercekten cok tatlı bir tasarımı var çok şeker :)

speed herkes senin gibi degil ya sen 50cc lik scooterlar ile delilikler yaparsin yani ile buyuk ccli bir motor olunca onla manyak gazlamalar yapmak zorunda degilsin kontrol acisinda zorluklari olabilir sadece bende GS500 cok guzel bir baslangic motor olabilir.

Gs500F olayina gelince suzuki bu motoru getirmese bile greymarketciler kesinlikle bu motoru Türkiyeye getirirler sonucta cok talep gorecek bir motora benziyor. Tabii suzukini sv650 modeli cok guzel bir motor oldugu halde Türkiye ye gelmedi bunuda anlamis degilim

Motorun egzos sesi icin zevkler tartisilmaz ama bilgimi kadariyla standart egsozlar icin firmalarin uymasi gereken bazi kurallar var bunlar yuzunden sesleri asiri cikmiyor ama egzos degisikligi ile bu asilabiliniyor tabii ki yasak polisler yakaladigi zaman ceza kesiyorlar

Bugün tekrar telefon açtım Suzuki'ye GS500F'in ithalatıyla ilgili. Grenajını çok tutmadıklarından ithalini düşünmüyorlarmış.
Ne alaka anlayamadım. Sonuçta bu motosiklet getirilse 10 milyar civarında olur ve görüntü olarak bu fiyata böyle motosiklet yok ve ne olursa olsun 500 cc. Yanlış mıyım?

Eskiden KAWASAKİ GPZ500 vardı ben de onu tutardım. Ahh ahh ama malesef artık oraya pek yanaşmıyorlar. Grenajlı olarak 600cc daha yaygın üretiliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehueheu skull bence 50 cclik motorda yaparsın belki 500 cclik motorda tereddüt edebilirsin ama genede bana göre cılgın bı motorcu ona 500-600 cclik bi motor koymaz :) gaza gelen herkez yapabılır ama bilinçli yapmak daha bi hoş tur

Yazismalar hos gidiyor, keyfinize limon sikmak istemem ama 500-600-R6 yok K&N filtreleri, prformans egzozlari (EGZOZ -gazoz gibi- yazilir cocuklar, eksos, egzost, ekzos yazilmaz) filan geciyor...ben Slowokan in motosiklet tecrubesi oldugunu sanmiyorum.

Dogrumu SO? Sen lutfen su benim "Motosiklete Giris" yazimi bir okurmusun (ana sayfada link var), secimini akillica, yada "bilincli" yap ki uzun yillar keyif alma sansin olsun motosikletten. Cok zevkli bir spordur, intihara donusmesin daha basinda.

Basarilar :queen:

tmmdır. şimdi bi bakıyorum yazına.
doğru söylüyosun. Bilgim sıfır denecek kadar az. teşekkür ederim...

AAA DDnin söylediği doğru egzoz yazıyor =)
ben hep exhaust dan geldiği için egzos derdim.
TDKdan az önce baktım egzoz.
Konuyla alakasız ama neyse !

hmmm sağol. Senin bayağı bir yazını okudum. Çok etkilendim. Çok açıklayıcı yazmışsın. Fakat Motosiklete girişi okumamıştım. İyi ki linki vermişsin. Şimdi okuyacağım onu da. Çok teşekkür ederim...

arkadaşlar en iyi başlangıç motoru hayabusa'dır.bundan sağ kurtulanları nasa direkt kapıyor zaten, roket eğitimine alıyor.

ayrıca ses çıkartmak isteyenler alsın bi mobilet söksün susturucuyu al sana sesin kralı.paranıza yazık etmeyin.yalnız benim evin önünden geçmeyin bende av tüfeği var.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Donald_Duck' Alıntı:
Slowy,
Bahsettigim yaziyi bulmak biraz zormus...Linkini asagiya verdim.

Admiin...:)
O yazi cok onemli yeni baslayanlar icin, onu daha goz onunde bir yere tasimak mumkunmu?

Linki soyle

http://www.motosiklet.net/showarticle.php?articleID=59

En kısa zamanda duzeltecegim bende yeni fark ettim zor bulunuyor
uyardiginiz icin tesekkurler.

slowokan DD nin butun yazıları okumanı tavsiye ederim

DD sormak istedigim birsey var artık motosiklet hakkinda yazacak birsey kalmadımı yoksa bizlerin sorulanımı bekliyorsunuz ?

DD sormak istedigim birsey var artık motosiklet hakkinda yazacak birsey kalmadımı yoksa bizlerin sorulanımı bekliyorsunuz ?

Yok Skully, motor hakkinda ogrenecek, yazacak seylere herhalde omur yetmez. Evet, once taslagini bu ve ikiteker, motordelisi sitelerinde, anet NG ta gordugunuz MC Teorisi ni kitap haline getirdikten sonra yeni planlarim var. Simdilik geri planda kitap isiyle ugrasirken, bir yandan forumlarda yaziyorum.

gs 500 benım ilk motorumdu simdi gsx-r 750 kullanıyorum 2 sene kullandım gs 500 ü güçlü makine 2 silindirli ancak 2 kişi 180 i direk görüyo ses olayına gelirsek
gs 500 den ne yaparsan yap 4 silindirli bir motorun sesisi çıkarttıramazsın eyer modifie yaparsan yüksek devirli bir intruder sesi çıkarabilirsin... bence al derim

Valla ben kiralamıştım 140tan 160 a çıkana kadar canımız çıkıyordu. 2 kişi dediğin biri 10kg falandı herhalde :cherry:

:)))

murat kardesim 6 viteste 140 ile gidersen 150 bile çıkartamazsın sen motosiklet kullanmayı bildiine eminmisin!!!

Heheheh SRAD arkadaş sohbetin hoşuma gitti. Ama umarım şakadan anlıyorsundur. Bu arada GS500 için söylediklerim şaka değil. Gitmiyordu. Sonuçta kiraladığımız motor. Hala Kuşadasında ise arkana binerim sen 180e çıkarırsın. Senin gibi iddialı bir arkadaş benim cbr600f te hız yapamadığımı iddia etti, atla arkama dedi (Ben 2 kişi hiç gitmez dediğimde güldü) ama bir tarafını yırttı 270i geçemedi :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar