Motor sürünce başım ağrıyor-uyuşuyor

Katılım
26 Şub 2015
Mesajlar
48
@bassturbin kulak tıkacı ve çene-boyun rüzgar almaması için bandana edinip kullanacağım. teşekkürler tavsiyen için.

@naci63 hiç onu düşünmemiştim denemesini yapacağım boynum biraz kısa ve kalın dediğiniz etki olabilir. taktım kafama tekrar kaskı direkt boyuna bir etkisi yok gibi ama yine deneyeceğim. teşekkürler.
 
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
1,669
2 şey kullanacaksınız,aynı problemler vardı bende şimdi çok rahat ediyorum.

1- sinuzit için eczaneden "sinus rinse kit" alacaksınız ve bunu her sabah ve akşam tatbik edeceksiniz,çok etkisi var sinus rahatsızlıklarında.
148491380_tn30_0.jpg


2-kesinlikle bir kulak tıkacı alın,sürüş esnasındada farkı göreceksiniz.tavsiyem alpine kulak tıkacıdır.
tapones-para-los-oidos-alpine-motosafe-moto.jpg


motorcunun olmassa olmazıdır aslında bu iki ürün,tecrübemle sabit herkeze tavsiye ediyorum.
 
Katılım
26 Şub 2015
Mesajlar
48
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yaptığım gözlem ve tecrübe ile vücudun motor sürmeye adapte olmamasından halsizlik ve baş ağrısı oluştuğunu düşünüyorum. aradan geçen zamanda 4bin km civarı yol yaptım 15 gündürde ybr ile kuryelik yapıyorum bu etkiler zamanla ortadan kalktı. Vücut; oturuş pozisyonuna, rüzgara, basınca, rüzgar sesine, kask sıkmasına, trafiği okuyup işlemeye, tam oturmamış refleks davranışlara kafa yormaya. gibi etkenlerden dolayı tepki verip baş ağrısı yorgunluk başgösteriyordu. Zamanla bunlara adapte oldum artık günde 12 saat motor üzerindeyim bu etkiler gözlenmiyor. Yorum yapan bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
 
Katılım
30 Ağu 2014
Mesajlar
5,465
kulak tikaci kullanan arkadaşlar yolda araçların ve kendilerinin korna seslerini yada araç seslerini duyabiliyorlar mi?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst