:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:Peril' Alıntı:önemli olan dikkatli olmakve yakışır biçimde o motoru taşıyabilmektir.
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:Peril' Alıntı:önemli olan dikkatli olmakve yakışır biçimde o motoru taşıyabilmektir.
Peril' Alıntı:vala ben de çoğu zaman agresifimdir hatta bazen motoru kenara çekip bağırdığım çağırdığım olmuştur yani..bişey dese kaskı atarım zaten kafasına falan :bounce: hem suçlu olacak hem de güçlü ,geçsinler bu işleri..istanbul'un kızları yaman olur bilmeyenler bilsin işte...
ama çoğu kişi den iltifat ta alıorsun..önemli olan dikkatli olmakve yakışır biçimde o motoru taşıyabilmektir.
Peril' Alıntı:tşkler katıldığınız için.
giallorosso,ben fenerbahçe de çalışıyorum.sürekli caddedeyim biraz manyak gidiyosam benimdiraslıdna hatırlıyorum ama olabilir tabi..
yaw ne zaman gectin oralara hane sen kozyatagındaydın..:silent:Peril' Alıntı:giallorosso,ben fenerbahçe de çalışıyorum...
zuhtupasa' Alıntı:yaw ne zaman gectin oralara hane sen kozyatagındaydın..:silent:![]()
S&S
Canım nbr nasılsın akşama gelebilirsen batunun d. gününde görüşelim ne dersin özledim ya hem kazazedeyim biliosundur:wiinkk:Peril' Alıntı:yes gial,aklımda bulunsun
zühtüpaşam ayrılalı baya oldu burası yeni işyerim yaklaşık 4 aydır buradayım..
tesadüf taraflarına geçerseniz haberim olsun![]()
ninya' Alıntı:Ben hayran hayran bakıyorum. Bu arabaya benzemez Motor farklı. Zaten emin ol Motor kullanan bayanda farklı.