Motor sürerken göz yaşarması

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Bikac gündür farkettim benim de akşamları karşıdan gelen araçların ışıkları çok rahatsız ediyor,
Hatta önümu göremeyecek duruma düşüyorum.
Göz kuruluğum var bu etki eder mi bilmiyorum.
Kask ve Vizor kaliteli ama zamanla eskidi mi acaba?

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Kaskım çokta iyi bi marka değil 2 bin TL ye almıştım
Dostum, ısrarla kaskının vizörü açık mı kapalı mı diye sormuşlar ki daha net şekilde yardımcı olabilmek adına. Kaskının iyi bir kask olmadığını ifade etmişsin. Muhtemelen -vizör kapalı ise- hava kaçağı vardır vizör içerisine. Gözlerinde de sağlık problemi yoksa bu hava gözlerini sulandırıyor olabilir.

Bir arkadaşım vizörün kapandığı yere serum lastiği yerleştirmiş ve yalıtım sağlamıştı. Ne derece kullanışlı oldu sonradan haberim olmadı. İlk fırsata kaskını kaliteli alabilirsen yalıtım veya güvenlik anlamında faydası olacaktır.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vizörü kapalı mı açık mı dan önce sorulması gereken bi soru var kaskının vizörü var mı bence yok :D

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bu eleman troll ya geçen drift L 100 kilometrede 20 litre benzin yakıyor diyordu.

Motosikleti
Cbr 650F
Gozlerin saglikli sukret :) bende goz kurulugu var yas akamiyo

Benimde Gözlerim yaşarıyor. ..Ama Hüzünlendiğim zamanlar oluyor genelde. Yani Kask Taksam başkasının görmesini engelleyebilir.. ama Ruhumu aldatamam'ki..
o yüzden Sorun etmiyorum :( Gözlerim yaşarsada Kimselere demiyorum !

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Benimde Gözlerim yaşarıyor. ..Ama Hüzünlendiğim zamanlar oluyor genelde. Yani Kask Taksam başkasının görmesini engelleyebilir.. ama Ruhumu aldatamam'ki..
o yüzden Sorun etmiyorum :( Gözlerim yaşarsada Kimselere demiyorum !
Reçetene 4 silindirli en az 500cc japon yazıyorum, haftada 1 kere tok karnına otobanda gazlayıp egzoz sesine varman lazım. Özellikle tünelden geçerken gazlamak üzüntüye ve ruhsal sağlığa iyi geliyor, ilacı kullanmadan önce çok sinirliysen veya üzüntüne hakim olamıyorsan yan etkisi kazayla sonuçlanabilir, fiziksel bir rahatsızlığınız veya alerjiniz varsa kullanmadan önce doktorunuza başvurun.

Motosikleti
Voge 250RR
Gozlerin saglikli sukret :) bende goz kurulugu var yas akamiyo
Bende de uzun süreli kontakt lens kullanımından kaynaklanan göz kuruluğu var ve motor sürerken %95 vizörüm açık geziyorum o kadar rahatlıyor ki gözüm. Yalnız bu son günlerde rüzgar olmaması ve olsa da 50 derece esmesi çok canımı sıkmaya başladı ara sıra bulanık görüyorum bu aralar

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bende de uzun süreli kontakt lens kullanımından kaynaklanan göz kuruluğu var ve motor sürerken %95 vizörüm açık geziyorum o kadar rahatlıyor ki gözüm. Yalnız bu son günlerde rüzgar olmaması ve olsa da 50 derece esmesi çok canımı sıkmaya başladı ara sıra bulanık görüyorum bu aralar
Nasıl vizör açık sürebiliyorsunuz ya, benim vizöre haftada iki kere böcek çarpıyor. Bu sıralar çok eşek arısı var.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
evet ya bende çok riskli buluyorum çok kısa süre zor duuryorum hemen indiriyorum vizörü
Senin gene iyimiş, ben ağaköye git gel yaptığımda en az 5 böcek vizörde, kalanı vücudumda veya motorda oluyordu. Vizör önemli, düzgün gösteren vizör daha da önemli.

Motosikleti
Honda CRF250L
Arkadaşlar sizin için konuyu açan arkadaşın şimdiye kadar yazdıklarını @ÖmerKa özetleyeyim .
Kendisi muhtemelen ya trol yada Satürn gezegeninden post atıyor. Kendisi ile sağlıklı iletişim kurulamıyor:)

Şimdiye kadar kendisi ile kurabildiğimiz sınırlı iletişimden öğrenebildiklerimiz şunlar;

-85-90 ile giderken gözleri yaşarıyor
-Görme bozukluğu var gözlük kullanıyor
-Genelde akşam sürüşlerinde ,daha çok göz yaşarması sorunu yaşıyor
-Kaskı 2000 tl ye almış ama hangi yılda alındığı bilinmiyor.
-Motoru 50 cc den büyük.

Soru da şu: @ÖmerKa arkadaşımızın motor sürerken niye gözleri yaşarıyor?

Küçük büyük demeyelim, yardımlarımızı esirgemeyelim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Profilinde "Mondial DRİFTL 125" yazıyor alın bu bilgi ile ne yapıyorsanız yapın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar