Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba motordaşlar, yüreği aynı yöne atanlar.Deneyimlerin teknik bilgilerin sohbet eşliğinde paylaşıldığı ortamınıza bende katıldım. Slogan gibi oldu ama yinede tanışmadan forma dalmamış oldum...
Merhaba motordaşlar, yüreği aynı yöne atanlar.Deneyimlerin teknik bilgilerin sohbet eşliğinde paylaşıldığı ortamınıza bende katıldım. Slogan gibi oldu ama yinede tanışmadan forma dalmamış oldum...
Öyle sanıyorum ki forumda yeni başlayan Türkçe yi düzgün kullanma takıntısı üzerine bir arkadaş yeni nickle girip HERKEZ denemesi yapmış. Şimdi bu durumda ciddiye almama politakası güdülmeli güdülmemeli mi? Yoksa hiç okunmamalı mı?
Rover wanderer, nomad vagabond sen hoşgeldin kardeş:rendeer: Yannız nette baktım şimdi ben vagabond die biliyodum vegabond die de yazıldığı yerler var ama sadece çeşitli sitelere üye olmuş Türk üyelerin nickleri içinde. Birileri yanlış ingilizceyle yazılmış nicki ile her yere üye olmuş, enteresan gerçekten. Takdire şayan ve şık bir hareket.