Sohbet daldan dala atlamış ve özünde "hoş geldin" muhabbetine dönmüş. O yüzden taşıdım başlığı.
Hoş geldin.
Hoş geldin.
ama valla bu aşk gibi bi durum...1haftadır takmışım kafaya..yiyip içerkem motor falan diorum..inşallah olucak tavsiyeleriniz varsa beklerimmm:queen:
ama valla bu aşk gibi bi durum...1haftadır takmışım kafaya..yiyip içerkem motor falan diorum..inşallah olucak tavsiyeleriniz varsa beklerimmm:queen:
Hoşgeldin nasılbaşlarsan öyle gider sevda
scooter mı
viteslimi
gönlün hangisinden yana ise 150 cc"ye kadar bir motorla başla önce eğitim al ve bu arada oturuş, duruş ve motor şekli kafanda daha rahat canlanır.
yoksa hepsini denemen gerekecek, cruiser, enduro, cross, naked veya supersport
satıcıları gez hepsine bak hangisi daha çok hoşuna gidecek.
diğer yandan eğitim veren yerler:
honda.com.tr.
süleyman memnun eğitim merkezi,(beldeyama.com.tr) veya özel ders veren yerler var.
hayırlısı ile başla yılmadan devam et, bulaştımı çıkmayacaktır.
iki tekerinde düz bassın
hoşgeldiniz ilkönce yanıp tutuşuyor insan kaç ay boyunca bi yerlere gezeyim diye.ama ondan sonra bayaa bi salacaksın :mrgreen:
bak arkadasım ben daha yenı katıldım ve ilk senin yazını gördüm bilmiyorum motor aldın mı ama benim tutkum çocukluğumdan beri hep düşünürdüm millet geçerken ne güzel benimde birgün olucakmı diye ve ensonunnda 1 hafta içinde karar verdim ve aldım.
artık tadını çıkarıyom. bu kadar ucuzlamışken hiç kaçırma duygularını en aından tatmin et.
:cat:
yaw cbr 125 r supersport...nassı kullanayım ben onu..scooter dan başlamıyım mı yani şimdi kafam karıştıı yaa:silent::silent:
kaça satıosun bakiimmmÖncelikle hoşgeldin aramıza. İleride yeterli deneyimi kazandığın inandığında kullanmak istediğin motor tarzı ne ise ona uygun bir şeyle başlaman daha iyi olur. Cbr 125 r supersport görünümlü olsa da öyle değildir.Elbette 125 cc ler kategorisinde en iyilerindendir ama korkulacak kadar da bir motor değil.Bence sen al bi 2. el cbr 125 temizinden kazasız.Hatta benimkini sana satayım
Bir de senden ricam lütfen tüm korumaların olmadan motora binme.2 km yol gidip gelecek olsan bile.
Hoşgeldin tekrar
Hoşgeldin. CBR125 başlangıç için iyi motordur. Fazla ağır değil sürati yeni başlayanlar için oldukça yeterli. Dengesi çok güzel.
100cc Scooter'dan çok çabuk sıkılacağından emin olabilirsin. Emin ol CBR125 alsanda en fazla 6 ay sonra ondanda sıkılacaksınBu sevda hakikaten bitmiyor. Ben sana CBR125'i tavsiye ederim. İstanbulda oturuyorsan Honda eğitim merkezi var. Ayrıca BMW'ninde eğitim merkezi var. Ama baban motorcuysa ondan eğitim alsana
Kurslar biraz pahalı hele BMW'ninki çoook.