motor sevdam yeni başladı:)

Sohbet daldan dala atlamış ve özünde "hoş geldin" muhabbetine dönmüş. O yüzden taşıdım başlığı.

Hoş geldin.

ya aslında araştırıorum ama 2 marka var aklımda.ya honda ya yamaha.herkes scooter lardan başla dio..honda 100 lük beat olabilir baktım ona fena değil:)[/QUOTE]

honda beat i sana tavsiye ederim kullandım o motoru ancak vitesli istersen cbr 125 tam başlangıç motorudur.:cat:

ama valla bu aşk gibi bi durum...1haftadır takmışım kafaya..yiyip içerkem motor falan diorum..inşallah olucak tavsiyeleriniz varsa beklerimmm:queen:

valla bana kalırsa al bi tane cbr125,binersin vın vııın vıııııııın:p :queen:
ama yarışçı değilim ben diyorsan,honda beat senin için güzel bi başlangıç olabilir:cat:
benim aklım ceberede valla:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın apla..... :wiinkk:

hoş geldiniiz efendim.:rendeer:
arkadaşlar güzel,saglam,ve bi bayanın rahat kullanacagı sakin bir motor bulalım arkadaşımıza.
hadi düşünelim hep beraber.
(bu arada cbr 125 olmaz bence)because it is racing...

ama valla bu aşk gibi bi durum...1haftadır takmışım kafaya..yiyip içerkem motor falan diorum..inşallah olucak tavsiyeleriniz varsa beklerimmm:queen:

bak arkadasım ben daha yenı katıldım ve ilk senin yazını gördüm bilmiyorum motor aldın mı ama benim tutkum çocukluğumdan beri hep düşünürdüm millet geçerken ne güzel benimde birgün olucakmı diye ve ensonunnda 1 hafta içinde karar verdim ve aldım.
artık tadını çıkarıyom. bu kadar ucuzlamışken hiç kaçırma duygularını en aından tatmin et.
:cat:

Hoşgeldin nasılbaşlarsan öyle gider sevda

scooter mı

viteslimi

gönlün hangisinden yana ise 150 cc"ye kadar bir motorla başla önce eğitim al ve bu arada oturuş, duruş ve motor şekli kafanda daha rahat canlanır.

yoksa hepsini denemen gerekecek, cruiser, enduro, cross, naked veya supersport

satıcıları gez hepsine bak hangisi daha çok hoşuna gidecek.

diğer yandan eğitim veren yerler:
honda.com.tr.
süleyman memnun eğitim merkezi,(beldeyama.com.tr) veya özel ders veren yerler var.

hayırlısı ile başla yılmadan devam et, bulaştımı çıkmayacaktır.

iki tekerinde düz bassın

hoşgeldin aramıza... Egitim konusunda da arkadaşlar yardımcı olmuslar onları degerlendirebilirsiniz...

hoşgeldiniz. burada her sorununuza mutlaka cevap vardır. doğru yerdesiniz.

hoşgeldiniz ilkönce yanıp tutuşuyor insan kaç ay boyunca bi yerlere gezeyim diye.ama ondan sonra bayaa bi salacaksın :mrgreen:

hayırlı olsun
bende yenilerdenim bir xt125 aldım arazide ilk gün bir kaç düştükten sonra şimdi keyfini sürüyorum en iyi hoca merak azim ve uygun bir araç başarılar dilerim

Hoşgeldin nasılbaşlarsan öyle gider sevda

scooter mı

viteslimi

gönlün hangisinden yana ise 150 cc"ye kadar bir motorla başla önce eğitim al ve bu arada oturuş, duruş ve motor şekli kafanda daha rahat canlanır.

yoksa hepsini denemen gerekecek, cruiser, enduro, cross, naked veya supersport

satıcıları gez hepsine bak hangisi daha çok hoşuna gidecek.

diğer yandan eğitim veren yerler:
honda.com.tr.
süleyman memnun eğitim merkezi,(beldeyama.com.tr) veya özel ders veren yerler var.

hayırlısı ile başla yılmadan devam et, bulaştımı çıkmayacaktır.

iki tekerinde düz bassın

teşekkür ederim:rendeer:valla geçecek gibi gelmio bana..ee nede olsa motorcu babam var yaa:queen:

hoşgeldiniz ilkönce yanıp tutuşuyor insan kaç ay boyunca bi yerlere gezeyim diye.ama ondan sonra bayaa bi salacaksın :mrgreen:

yaa kırma hevesimi...bak vazgeçerim:pr:

yaw cbr 125 r supersport...nassı kullanayım ben onu..scooter dan başlamıyım mı yani şimdi kafam karıştıı yaa:silent::silent:

bak arkadasım ben daha yenı katıldım ve ilk senin yazını gördüm bilmiyorum motor aldın mı ama benim tutkum çocukluğumdan beri hep düşünürdüm millet geçerken ne güzel benimde birgün olucakmı diye ve ensonunnda 1 hafta içinde karar verdim ve aldım.
artık tadını çıkarıyom. bu kadar ucuzlamışken hiç kaçırma duygularını en aından tatmin et.
:cat:

ne aldın pekii:silent::)........................

Son düzenleme:
yaw cbr 125 r supersport...nassı kullanayım ben onu..scooter dan başlamıyım mı yani şimdi kafam karıştıı yaa:silent::silent:

Öncelikle hoşgeldin aramıza. İleride yeterli deneyimi kazandığın inandığında kullanmak istediğin motor tarzı ne ise ona uygun bir şeyle başlaman daha iyi olur. Cbr 125 r supersport görünümlü olsa da öyle değildir.Elbette 125 cc ler kategorisinde en iyilerindendir ama korkulacak kadar da bir motor değil.Bence sen al bi 2. el cbr 125 temizinden kazasız.Hatta benimkini sana satayım :p

Bir de senden ricam lütfen tüm korumaların olmadan motora binme.2 km yol gidip gelecek olsan bile. ;)

Hoşgeldin tekrar

Öncelikle hoşgeldin aramıza. İleride yeterli deneyimi kazandığın inandığında kullanmak istediğin motor tarzı ne ise ona uygun bir şeyle başlaman daha iyi olur. Cbr 125 r supersport görünümlü olsa da öyle değildir.Elbette 125 cc ler kategorisinde en iyilerindendir ama korkulacak kadar da bir motor değil.Bence sen al bi 2. el cbr 125 temizinden kazasız.Hatta benimkini sana satayım :p

Bir de senden ricam lütfen tüm korumaların olmadan motora binme.2 km yol gidip gelecek olsan bile. ;)

Hoşgeldin tekrar
kaça satıosun bakiimmm:)25 25 25

Hoşgeldin. CBR125 başlangıç için iyi motordur. Fazla ağır değil sürati yeni başlayanlar için oldukça yeterli. Dengesi çok güzel.
100cc Scooter'dan çok çabuk sıkılacağından emin olabilirsin. Emin ol CBR125 alsanda en fazla 6 ay sonra ondanda sıkılacaksın :D Bu sevda hakikaten bitmiyor. Ben sana CBR125'i tavsiye ederim. İstanbulda oturuyorsan Honda eğitim merkezi var. Ayrıca BMW'ninde eğitim merkezi var. Ama baban motorcuysa ondan eğitim alsana :) Kurslar biraz pahalı hele BMW'ninki çoook.

Hoşgeldin. CBR125 başlangıç için iyi motordur. Fazla ağır değil sürati yeni başlayanlar için oldukça yeterli. Dengesi çok güzel.
100cc Scooter'dan çok çabuk sıkılacağından emin olabilirsin. Emin ol CBR125 alsanda en fazla 6 ay sonra ondanda sıkılacaksın :D Bu sevda hakikaten bitmiyor. Ben sana CBR125'i tavsiye ederim. İstanbulda oturuyorsan Honda eğitim merkezi var. Ayrıca BMW'ninde eğitim merkezi var. Ama baban motorcuysa ondan eğitim alsana :) Kurslar biraz pahalı hele BMW'ninki çoook.

evet babam motorcu ama pek sık görüşemioruz farklı şehirlerdeyiz yanii:):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar