Motor selesi kaplama

Merhaba herkezi bakındım bakındım birşey bulamadım eğer daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın

Bandit motorumun selesinde çatlamalar ve kırlmalar oldu. Bunu tekrar kaplama yaptırmak istiyorum. Bildiğiniz avrupa ya da anadolu yakasında bu işi iyi ve kaliteli yapan birileri varmı?
Ne tür bir kaplama olmalı sizce ?
:cat:

http://www.kovboycizme.com/iletisim.php

Burası isediğiniz şekilde sele yapar.

Hatta alternatif olarak şöyle de yapabilirsiniz.Seleye yaptırmak istediğiniz bir resim veya şekil varsa , bunu corel draw formatında gedikpaşaya ( Beyazıtta istanbul üniversitesinin tam karşısına denk geliyor ) götürüp, oradan , hem kaplamalık deri , hem sağına soluna metal aksesuar alıp , hemde bu şekli deriye lazer ile yaktırabilirsiniz.yanlız lazer işi yapan yanlış bilmiyorsam tek bir yer var ve sıra olduğundan bir kaç gün bekletebilir. bu şekilde üzeri şekilli bir deriyi, aşağı yukarı her döşemeci selenize kaplayabilir.

Oto sanayi ve çevresinde döşeme malzemeleri satan dükkanlardan temin edip,elinizde zımba makinesi varsa kendiniz yada herhangi bir koltuk döşeme atölyesinde kaplattırabilirsiniz.Anadolu yakasında Bostancı oto sanayi arkasında bulunan Bayındır hastanesinin yan tarafında İtalyan viynleks alabileceğiniz bir dükkan var.Avrupa yakası hakkında bilgim yok.Ben kendim halletmiştim.gs 500 kullanıcıları topiğini araştırırsanız uygulanmış halini görebilirsiniz.Kolay gelsin.

deri konusunda da lazer konusunda da yardımcı olurum eğer istanbul'da isen. özelden ulaşabilirsin.

anladım ulaşcım saol sana yazdım bişiler özelden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------

ya motor güzel temiz sele berbat olunca motorda berbat görünüyor bir de su alınca hep ıslak takılıyosun :)

Kullanımda vinlex daha iyi bana göre,sebebine gelince,yağmur nem v.s ile deri ıslanır ve kuruması uzun süre alır,kaliteli vinlex de ise su emme gibi bir sorun yoktur.Dikkat ederseniz standart üretim hiçbir motosiklette deri kullanılmaz.Ancak sağlamlık ve optik açısından tabiiki deri daha iyidir.

arkadaşlar cbf 150 sele kaplaması için muhtemelen ne kadar para öderim...bu işi yapan bildiğiniz bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz indirim yapacak...fazla itelemeyecek...:cherry:

sanayide oto kaplamacıya git fazla uzun surmeyecek, fazlada tutmayacaktır.tahmınen 20 ıla 40TL arası
onerebılecegım istanbuldaysan esenler otogarının yakınında motosıklet ve deri aksesuarları üzerıne calısan bır yer vardı
motosay'mı motoay'mı adını hatırlayamadım

Bende çıkma CBF koltuğu istiyorum :) onu kaplatacam uzun yollar icin totoma uygun genis yumusak bir sekil olsun istiyorum orjinalide durcak onuda sehir icinde kullanıcam. Bu konuda yardımcı olabilen var mı?

sanayide oto kaplamacıya git fazla uzun surmeyecek, fazlada tutmayacaktır.tahmınen 20 ıla 40TL arası
onerebılecegım istanbuldaysan esenler otogarının yakınında motosıklet ve deri aksesuarları üzerıne calısan bır yer vardı
motosay'mı motoay'mı adını hatırlayamadım

Evet aga motosayı biliyorum...iyi ki hatırlattın...sağol varol hiç aklıma gelmemişti...

işi bilene yaptırmak lazım...

http://www.motosay.com/

şu nasıl olur ...

http://www.motosay.com/images/koltukkilif/879_7913.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar konunun üstünden yıllar geçmiş olmasına rağmen yeni konu açmaktansa bunu hortlatmayı daha uygun gördüm kendimce.

Sorunuma gelince ninja 636 ve evimde beslediğim 3 tane kedim var bu namussuzlar dün gece koltuğumla birazcık haşır neşin olmuş ve tırnaklamışlar :mrgreen: Malum yağmurlarda başladığından koltuk su almadan biran önce bunu yaptırmam gerekiyor var mı etrafınızda daha önce yaptırıp memnun kalıp bana önerebileceğiniz bir yer. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olabilecek herkeşlere :)

Son düzenleme:

hsk

GÜNCEL

Bende motorumun koltuğunu yaptırmayı düşünüyorum avrupa yakası uygun fiyata nerede halledebilirim.Koltuğumda yırtıklar var hemde çok kayıyor her frende kendimi önde buluyorum :):mrgreen:

hsk

Motosay dan fiyat alıp karar verebilirim teşekkür ler.

Bu konuya bende yazmıştım baya oluyo pek takan olmamıştı :) Ben işimi herhangi bir otosanayide koltuk kaplaması yapan yerde gördüm sanada tavsiye ederim. Ucuz ve en basit yol bu

Ben beylikdüzü nde oturuyorum buradaki esnaf pek makul değil.Hem motosiklet koltuğu işin ehli daha iyi olur herhalde.Yorumunuz için teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

Motosay pazar günleri açık mıdır telefon dan iletişim sağlayamadım.Bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Son düzenleme:

hsk

Bugün Motosay'a giderek fiyat aldım.Artçı selesi ile birlikte 170tl fiyat verdi.Bu bana çok geldi tabi bide sanayilerde oto döşemeci lere bakıcam artık.

Aslında deri satan bir yer bulsam,bir koltuk döşemeci yede yaptırabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar