Motor selesi kaplama

Bugün Motosay'a giderek fiyat aldım.Artçı selesi ile birlikte 170tl fiyat verdi.Bu bana çok geldi tabi bide sanayilerde oto döşemeci lere bakıcam artık.

Aslında deri satan bir yer bulsam,bir koltuk döşemeci yede yaptırabilirim.

Koltuk döşemeciler uğraşmıyor o işle ne yazık ki, ben zamanında çok araştırmıştım GV250 için. Yine de şansını dene tabi.
Ama motosay bence iyi fiyat vermiş. Pazarlıkla 150'ye hallederdin. Ben koltuk döşemecilerden iş çıkmayacağını anlayınca buldum motosay'ı.
Çok temiz iş yapıyorlar. Kesinlikle memnun kalırsın.

hsk

Koltuk döşemeciler uğraşmıyor o işle ne yazık ki, ben zamanında çok araştırmıştım GV250 için. Yine de şansını dene tabi.
Ama motosay bence iyi fiyat vermiş. Pazarlıkla 150'ye hallederdin. Ben koltuk döşemecilerden iş çıkmayacağını anlayınca buldum motosay'ı.
Çok temiz iş yapıyorlar. Kesinlikle memnun kalırsın.

Yorumun için çok teşekkür ederim.
Memnun kalacagıma eminim zaten usta işinin hakkını veren biri her halinden belli.Lakin maliyet şuan benim için fazla geliyor azıcık daha araştırma yapcam.Bakalım oto sanayi bölgelerinde varmı bu işi yapan yada deri satan.

Kucukcekmecede oturuyorum artcı sele yirtildi winlex 1-1,5 deri aldım 10 tl 1 adet ballyy 2 tl on numara oldu şimdi koltuk kaplatmaya gitsen 50 100 para isteyecek yok bugun git yarın gel aslana demişler boynun niye kalın kendi işimi kendim yaparım o hesap devir artık onu gerektiriyor.Herkese kolay gelsin

hsk

Kucukcekmecede oturuyorum artcı sele yirtildi winlex 1-1,5 deri aldım 10 tl 1 adet ballyy 2 tl on numara oldu şimdi koltuk kaplatmaya gitsen 50 100 para isteyecek yok bugun git yarın gel aslana demişler boynun niye kalın kendi işimi kendim yaparım o hesap devir artık onu gerektiriyor.Herkese kolay gelsin

Yorum için teşekkür ederim.Döşeme için usta buldum lakin deri almam gerekiyor sız nereden temin ettiniz adres verirseniz memnun olurum.Yoksa yarın beyazıt dan bakmaya gideceğim.

hsk

Bugün gidip beyazıt dan deri yi aldım.Haftasonu inşallah ustaya verip yaptırcam bakalım inşallah güzel birşey olacak.

Facebook ta motosiklet sele döşeme diye aratırsan yağmur sele var , ben motorumun selesini orada yaptırdım adam sadece bu işle uğraştığı için çok profesyonel ; dilersen buraya da koyabilirim fotolarını ...

hsk

Sonunda bitti çokta güzel oldu.deri 20tl işçilik 40tl toplamda 60tl ye bitti.

kvb6Qr.jpg

5Vgy0l.jpg

VY0DnP.jpg

DJPDgy.jpg

Hortlatma olacak ama Maslak ya da Büyükçekmece tarafında motosiklet için sele kaplama yaptırabileceğimiz bir yer var mı ?

Mesela böyle bir şey.

Hortlatma olacak ama Maslak ya da Büyükçekmece tarafında motosiklet için sele kaplama yaptırabileceğimiz bir yer var mı ?

Mesela böyle bir şey.

[url]https://i.hizliresim.com/AOvYpq.jpg[/url]

o bölgeye yakın yılmaz var tanıdığım, motosaydı firma ismi hala işe devam ediyor mu bilmilyorum en son 4 sene önce kaplama yaptırmıştım. Şirinevlerde telefonuna ulaşabilirseniz kendisine danışabilirsiniz.

3d file sele kılıfları var, çok daha kullanışlı bence, hem havadar olur, hem kaymayı önler, hem koruyucu. Ondan tavsiye ederim ben. Daha önceleri olsaymış keşke.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
3d file sele kılıfları var, çok daha kullanışlı bence, hem havadar olur, hem kaymayı önler, hem koruyucu. Ondan tavsiye ederim ben. Daha önceleri olsaymış keşke.

3D (yaylı file) kılıflar hem havadar hem de kayda değer ölçüde rahat ancak orijinal kaydırmaz sele kumaşından çok daha kaygan. Sırf bu sebeple benimkini sırf kış için çıkartacağım; kışın havadar olması gerekmiyor ve uzun yola çıkmıyorum...

Kullanan arkadaşlar kaygan olmadığını söylüyor. Belki farklı ürünler vardır, kauçuk ip olursa kaymaz herhalde, naylon ipse kayar.

Ben de araştırdım biraz gözüme hem motosay çarptı . Aslında koltuk döşemeciler de yapamaz mı bu işi? Onlar da çok da seçenek vardır gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar