motor seçim konusunda yardım..

arkadaşlar bu sezona ss ile gırmek ıstıyorum. yasım 22 boyum 180 .daha onceden scooter ve dıger bır kac vıteslı motor konusunda tecrubem war. yazın motor a . kışın arabaya bınen ınsanım. maxımum cıkarabılcek param 6,000 tl . ( koruma kask mont hariç..) motorla yazın cok gezen adamım ben. şehirlerarası seyahatleri cok kullanırım. istediğim . cin mallarına göre kaliteli olsun. uzun yola dayansın. ortalama gideceği hız minumum 100 km olsun. bu konuda ss motorlara baktım. bu belırttıgım sartlarda scooter varsa soylersenız sevırınırım yıne. oncelık daima ss motorlar benım ıcın . önerebilceginiz motor çeşitleri nelerdir acbaa ? bu konuda bana yardımcı olabılır mısınız ? aklımda bır kac motor var.

yamaha yzf r125 dusunuyordum oldukca pahalı geldı. vazgectım bundan ..

dıger kafama takılan 2 motor kaldı. ?

honda cbr 125r 2011-2012 model..
hyosung gtr 250r 2007 üstü...

bilgilerinizi beklıyorum saygılar..

Şöyle Söyliyeyim Honda CBR 125R İle Yamaha YZF R125 Hemen Hemen Aynı Fiyat Hyosung Diyosun Bendede Vardı Turuncu Renk Leo Vince Egzoz Çok Memnundum 160 170 e Kadar Yolu Vardı 2009 Modeldi Ortalama 2008 Piyasası 5 İle 6 Arası Tavsiye Ederim Devire Binince O Sesi Paha Biçilemez Özellkikle Manevralarda Çok Güzel Oturaklı Yamaha Ve Hondadan Vaz Geçilmez Ama Ucuz Ve Güçlü Motor Önerebileceğim Bu.. İstersen CBF 250 de Düşünebilirsin Naked Tarzı Ama Supersport Dersen Hyosung GT-R 250 Güzel Derim Saygılar...

Şöyle Söyliyeyim Honda CBR 125R İle Yamaha YZF R125 Hemen Hemen Aynı Fiyat Hyosung Diyosun Bendede Vardı Turuncu Renk Leo Vince Egzoz Çok Memnundum 160 170 e Kadar Yolu Vardı 2009 Modeldi Ortalama 2008 Piyasası 5 İle 6 Arası Tavsiye Ederim Devire Binince O Sesi Paha Biçilemez Özellkikle Manevralarda Çok Güzel Oturaklı Yamaha Ve Hondadan Vaz Geçilmez Ama Ucuz Ve Güçlü Motor Önerebileceğim Bu.. İstersen CBF 250 de Düşünebilirsin Naked Tarzı Ama Supersport Dersen Hyosung GT-R 250 Güzel Derim Saygılar...

Cbr 125 0 km fiyatı 6.500,yzf r125 in 9.200 ?

tesekkur ederım arkadasım . ama hyosung u cok karalayanda war senın gıbı memnun olanda cok war. acıkcası ne dıyecegımı bılemıyorum . sanırım kullanıcısına gore degısmekte bu durum . benım ıcıme daha cok sinen honda cbr 125r 2011 yada 2012 sanırım bu gıdısle alacagım . yakıtıda oldukca azmıs oldukca serı ve atık motormus kullanımıda kolaymıs. ortalma fıyatı 5,000 -5,500 arası ama hala aklımı celebılcek bır motor arıyorum. bu ay ıcerısınde mutlaka alıyorum. param hazırda. kararsızım hala ama...

tesekkur ederım arkadasım . ama hyosung u cok karalayanda war senın gıbı memnun olanda cok war. acıkcası ne dıyecegımı bılemıyorum . sanırım kullanıcısına gore degısmekte bu durum . benım ıcıme daha cok sinen honda cbr 125r 2011 yada 2012 sanırım bu gıdısle alacagım . yakıtıda oldukca azmıs oldukca serı ve atık motormus kullanımıda kolaymıs. ortalma fıyatı 5,000 -5,500 arası ama hala aklımı celebılcek bır motor arıyorum. bu ay ıcerısınde mutlaka alıyorum. param hazırda. kararsızım hala ama...

Bende 2011 yeni kasa cbr 125 kullanısıyım.5.600 e sıfır aldım.Senin yerinde olsam 6.000 lira bütçem varsa gidipte 2. el almam.cbr 125 güzel motordur,az yakar.100-110 sabitleyip rahat yol alabilirsin.
Hyo 250r fiyat/performans olarak çok çok iyi bi motordur.Fakat 6.000 lira bütçeyle temiz bir hyo bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.

Motor İşi Aceleye Gelmez T-Shirt Almıyorsun Düşünceli Bi Kavram İyi Düşün...

evet hyosung işide yatar gibime gelıyor. sanırım baska motor olmadıgından cbr125 alacagım . ama hala eskıden scooter kullanıcı rahatlıgıyla yolculuk yaparken cok alıskınım scootera. umaramım cbr bana aynı keyıfı verebılecektır.

az once megelli nin ss ıne baktım. sahıbınden 2 tane satılık. megelli markasından tecrubesı yada bılgısı olan varmı fıyatları oldukca ıyı . yedek parca servıs konusunda sıkıntı yasar mıyım ?

az once megelli nin ss ıne baktım. sahıbınden 2 tane satılık. megelli markasından tecrubesı yada bılgısı olan varmı fıyatları oldukca ıyı . yedek parca servıs konusunda sıkıntı yasar mıyım ?

Cbr 125 den daha güçsüz ve kalite olarak daha düşük bi motor.Satmaya çalışsan satamassın.Megelli fiyatına 2. el yeni kasa cbr 125 bulabilirsin.Cbr 125i sahibindene koysan 1 gün sonra satarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar